Η αμαρτωλή περίπτωση του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ που διόρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης (ΒΙΝΤΕΟ)
Ένας ήρεμος Παύλος Πολάκης στη Βουλή, ήρεμος γιατί διέθετε στοιχεία προφανώς, έβγαλε στη φόρα διάφορα (όπως τα χαρακτήρισε ο ίδιος δηλαδή) ρουσφέτια του Άδωνη Γεωργιάδη που, συγχωρήστε μας, αλλά αν ισχύουν βγάζουν μάτι.

Από την Ιωάννα Δεμέντη, άμισθη συνεργάτη του γραφείου τύπου του Άδωνη, διορισμένη στο ΚΕΕΛΠΝΟ για 8,5 μήνες, έως τον Ιωάννη Θεοδωράτο και τη σύζυγό του, διορισμένους αμφότερους στο ΚΕΕΛΠΝΟ, για να κάνουν παρεμβάσεις στην... κοινότητα. Για 7 μήνες ο πρώτος, για 10,5 μήνες η δεύτερη.

Το καλύτερο όμως είναι με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Βασίλη Μπεσκένη. Γνωρίζαμε πως μπαινόβγαινε με εντυπωσιακή άνεση από τα γραφεία τύπου των υπουργών της Νέας Δημοκρατίας στα ΜΜΕ και αντίστροφα.

Σήμερα o κ. Πολάκης ισχυρίστηκε πως ο κ. Μπεσκένης διορίστηκε για ένα εξάμηνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ώστε να κάνει παρεμβάσεις στην κοινότητα (;), πιθανότατα και διάφορες... επιδημιολογικές παρατηρήσεις.

Συνεργάτης του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο παρελθόν, βρέθηκε στη συνέχεια στην ΕΡΤ, μετά το κλείσιμό της πήγε στο γραφείο τύπου του κ. Γεωργιάδη και όταν ο τελευταίος έχασε το υπουργείο, ο Μπεσκένης πήγε (που αλλού;) στον ΣΚΑΪ να κάνει τον πολιτικό σχολιαστή.

Αλλά δίπλα στην κριτική του προς τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε και... παρεμβάσεις στην κοινότητα.

(Από το άρθρο του Δημήτρη Κανελλόπουλου στην Εφημερίδα των Συντακτών)

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί

ΣΚΑΙ
Άδωνις Γεωργιάδης
Μπεσκένης
το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια