Αποκάλυψη: Ο τρυφερός λόγος που ο Γιώργος Αγγελόπουλος του #SurvivorGR λέγεται και #ΝτάνοςΟ Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταφέρει να κεντρίσουν το ενδιαφέρουν των τηλεθεατών, στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor». Πρόκειται για έναν από τους πιο αθλητικούς παίκτες στο παιχνίδι που σημειώνει πολλές προσωπικές νίκς και όχι μόνο. Εντυπωσιάζει με την εμφάνιση του τον γυναικείο πληθυσμό και δημιουργεί συζητήσεις γύρω από το όνομά του, τόσο στην ομάδα των «Διάσημων» όσο και των «μαχητών».

Η εκπομπή «Πρω1νό» έδειξε φωτογραφίες από τα παιδικά αλλά και τα νεανικά χρόνια του «Ντάνου», του Σκιαθίτη καθηγητή θαλάσσιου σκι.

Σε κάποιες από αυτές, ο 35χρονος Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται αγνώριστος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μεγάλωσε κοντά με έναν θείο του, μιας και οι γονείς του έχουν χωρίσει. Το παρατσούκλι του θείου του είναι «Ντάνος» και για τον λόγο αυτό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να τιμήσει τον θείο του, ζήτησε να φωνάζουν και εκείνον, «Ντάνο».

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του Πρωινού, ο 35χρονος είναι παιδί χωρισμένων γονιών και τον μεγάλωσε ένας θείος του που έχει το παρατσούκλι «Ντάνος». Και ο ίδιος έχει ζητήσει να τον φωνάζουν με αυτό το όνομα για να τιμήσει τον άνθρωπο που τον φρόντισε και τον μεγάλωσε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια