Δήλωση - απάντηση του Ιβάν στον συντονισμένο και βρώμικο πόλεμοο Ιβάν Σαββίδης
Ο Ιβάν Σαββίδης με δήλωσή του στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μείνει ενωμένος μπροστά στον "πόλεμο" που όπως αναφέρει δέχεται η ομάδα, ζητάει από τον κόσμο ενότητα και στέλνει ηχηρό μήνυμα προς όλους.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα και υποστήριξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως ο σύλλογος δέχεται συντονισμένο "πόλεμο", που έχει ως στόχο την διάλυση του συλλόγου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Στη συνέχεια ο Ιβάν Σαββίδης, καλεί τον κόσμο της ομάδας να παραμείνει ενωμένος, να μην υποκύπτει στις προκλήσεις, τονίζοντας πως... "Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη νίκη μας, να προστατέψουμε την τιμή μας και να αποδείξουμε το δικαίωμά μας να παίξουμε καθαρό ποδόσφαιρο!".

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με αυτή την ανακοίνωση απευθύνομαι στο μυαλό και στις καρδιές των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αυτών που βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα, αυτών που στηρίζουν την ομάδα και μοιράζονται το όραμά μας για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το Κύπελλο. Φέραμε στην μεγάλη οικογένειά μας χαρά, γιορτή και ελπίδα. Είναι μία άξια νίκη, είναι δίκαιος τίτλος.

Θα ήταν αφελές να υποθέτουμε η επιτυχία μας θα έφερνε χαρά σε εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να ντρέπονται, χρησιμοποιούσαν όλα τα μέσα για αποδυναμώσουν τις θέσεις μας, να βγάλουν τον ΠΑΟΚ από το δρόμο.

Αλλά εμείς τα καταφέραμε, ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε, μόνο μπροστά!

Γι’ αυτό μας επιτίθενται. Κάθε μέρα η κατάσταση γίνεται όλο και πιο εκρηκτική. Το επίπεδο της επιθετικότητας έχει ξεπεράσει κάθε λογικό όριο. Το επόμενο βήμα μπορεί να είναι οι προκλήσεις με στόχο την διάλυση του ΠΑΟΚ.

Η δύναμή μας ήταν πάντα η ενότητα. Και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή σας καλώ όλους να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας, να μην υποκύπτετε στις προκλήσεις, να ενωθείτε γύρω από το σύλλογο, να στηρίξετε την ομάδα κι ο ένας τον άλλο, να μη δώσετε στις εξωτερικές δυνάμεις τη δυνατότητα να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ σε κομμάτια.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη νίκη μας, να προστατέψουμε την τιμή μας και να αποδείξουμε το δικαίωμά μας να παίξουμε καθαρό ποδόσφαιρο«!

Με τιμή,

Ιβάν Σαββίδης

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια