Θα σας πέσει το σαγόνι - Πόσα χρήματα εισπράττει η Kim Kardashian για ένα post στο InstagramΈνας μέσος χρήστης Instagram όταν ανεβάζει μια φωτογραφία στο λογαριασμό του περιμένει μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσουν τα likes...


Όταν ανεβάζει όμως μια φωτογραφία η Kim Kardashian και η Selena Gomez, δύο από τις πιο δυνατές παρουσίες στο social medium, χιλιάδες κινητά ειδοποιούν τους κατόχους τους για το upload και τα likes πέφτουν βροχή. Αυτό ακριβώς κάνει τα accounts των συγκεκριμένων celebrities τον καλύτερο τρόπο να διαφημίσεις τα προϊόντα σου άμεσα, χωρίς πολλά- πολλά και κυρίως χωρίς να αναλώσεις το χρόνο σου σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Μια σουηδική εταιρεία ανακάλυψε έναν αλγόριθμο, με τον οποίο υπολογίζεται (περίπου) το ποσό που κερδίζει ο κάθε celebrity, ανάλογα με τους followers του.

Η Kim για παράδειγμα, που έχει σχεδόν 100 εκ. followers παίρνει, σύμφωνα πάντα με τους υπολογισμούς της εταιρείας, περίπου 380 χιλιάδες ευρώ. H Selena Gomez, που κατέχει την 1η θέση σε followers με τον αριθμό να αγγίζει τους 120 εκατομμύρια παίρνει μάλλον γύρω στα 420 χιλιάδες ευρώ.

Τι είναι αυτό που ακούστηκε; Έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα με τα ποσά, ε;

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια