Ανάβουν τα αίματα στο #SurvivorGR : Άγριες φωνές και θανατηφόρες ατάκες για τα «μαγειρέματα» στις ψηφοφορίες!Ανάβουν για τα καλά τα αίματα στον Άγιο Δομίνικο! Η τελευταία ψηφοφορία του Survivor φέρνει όπως όλα δείχνουν έντονες αντιδράσεις, με ορισμένους παίκτες να αρχίζουν να συνειδητοποιούν τι συμβαίνει στην ομάδα των Διάσημων.


Όπως όλα δείχνουν οι θεωρίες περί κλίκας φαίνεται να έχουν βάση, γεγονός που σταδιακά αποκαλύπτουν και οι παίκτες του reality. «Ψηφίζουν απλά για να διατηρήσουν την παρέα», εξομολογείται on camera ο Ντάνος, ενώ από την πλευρά του ο Γιάννης Σπαλιάρας μιλα για «μαγείρεμα» ψηφοφορίας!

Τι συμβαίνει όμως στο αγώνισμα επάθλου;

Όπως είδαμε στο trailer που ανέβασε ο ΣΚΑΪ στο λογαριασμό του στο YouTube τα αίματα όχι απλά ανάβουν, αλλά εκτυλίσσονται απίστευτες στιγμές έντασης ανάμεσα σε συμπαίκτες. Τα νεύρα δεν σταματούν και οι φωνές ανάμεσα σε συμπαίκτες δίνουν και παίρνουν.

Ενδεικτικά βλέπουμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να πετά το μπουκάλι με το νερό και να γίνεται ο κακός χαμός ανάμεσα σε συμπαίκτες των Διάσημων. Αντίστοιχη ένταση βλέπουμε ανάμεσα στον Κώστα Αναγνωστόπουλο και το Γιάννη Σπαλιάρα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια