Δείτε ποιοι θα συμμετέχουν στο #SurvivorGR 2

Δείτε ποιοι θα συμμετέχουν στο Survivor 2

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε πρώτοι ποιοι κουβεντιάζονται για το επόμενο Survivor. Το τηλεοπτικό παιχνίδι που σάρωσε και ισοπέδωσε τα πάντα στο πέρασμα του, αυτό που άλλοι ονομάζουν ψυχαγωγία, άλλοι καφρίλα και άλλοι οφθαλμόλουτρο… ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.

Έμαθα αρκετά ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και που τους σκέφτονται σοβαρά. Πάντα για την ομάδα των διασήμων. Κατ’ αρχήν να σας πω ότι κανείς ποδοσφαιριστής δεν δέχτηκε να πάει και να χάσει την σεζόν του από τα γήπεδα. Επίσης δίνουν γη και ύδωρ στον Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος δεν το κουβεντιάζει καν. Έχει ακουστεί ότι του πρόσφεραν μέχρι και 20.000 ευρώ το επεισόδιο. Τα αρνήθηκε.

Θέλουν επίσης να κάνουν και ίντριγκες- του τύπου να φέρουν στην ίδια ομάδα κάποιο γνωστό ζευγάρι που είχαν σχέση παλιά, αλλά τώρα είναι χωρισμένοι. Σκέφτονται πολλά και διάφορα πάντα με στόχο να ιντριγκάρουν το τηλεοπτικό κοινό. Πιστεύω ότι μετά από την φετινή επιτυχία, του χρόνου πολλοί θα υπάρχουν που θα παρακαλάνε να βρεθούν στο παιχνίδι.

Δείτε λοιπόν κάποιους απ’ αυτούς που θα διεκδικήσουν μια θέση στην τηλεοπτική κορωνίδα της σεζόν 2018, και μη ρωτάτε πως τους έμαθα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τις πηγές μου. Αυτά είναι πιο σημαντικά και από κρατικά μυστικά. (Χα!)

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από το χώρο του modeling και της τηλεόρασης και ο Τάσος Μπερδέσης από το χώρο του αθλητισμού είναι δύο ονόματα που «παίζουν» σοβαρά.


Το διεθνές μοντέλο και νυν τραγουδιστής Ηλίας Αβαντήρας, έχει όλα τα προσόντα. Είναι 23 χρόνων, κουκλί και με κορμάρα.


Χριστίνα Κολέτσα και Shaya ποιος δεν θα ήθελε να τις βλέπει να αγωνίζονται με τα μπικίνι τους;


Ιβάν Σβιτάλιο, Νίκος Αναδιώτης και Ηρακλής Κόζας, έτοιμοι να δοκιμαστούν στα αγωνίσματα του Survivor 2


Νικολέττα Καρρά, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Μαρία Σολωμού. Τρία «δυνατά» κορίτσια. Για τις άλλες δύο δεν ξέρω, αλλά η Σολωμού να σηκώνεται το πρωί και να το παίζει λοκατζής… μάλλον χλωμό.


Θα αφήσει ο Άκης την εταιρία του και τις εκπομπές του και θα τρέχει στο Survivor; Δεν ξέρω. Ξέρω μόνο ότι η τηλεόραση μπορεί να γίνει πολύ πιεστική. Για τον Δημήτρη Βλάχο και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο πιο λογικό μου ακούγεται.


Διονυσία Κουκίου (Σταρ Ελλάς 2008) και Ζώης Σημαντήρας, ακόμα δύο ονόματα που υπάρχουν στις λίστες των υποψηφίων για το Survivor 2.


Ο Γιώργος Ρωμαίος είναι καινούργιος πανέμορφος τραγουδιστής


Καλά, τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό τον παρακαλούσαν και στο τωρινό Survivor, αλλά τον σκέφτονται και πάλι έντονα για το 2. Δεξιά ο νεαρός είναι πυγμάχος και λέγεται Αλέξανδρος Δισακιάς.

————————–


Μέχρι και τον φίλο μας τον Κρητικό έχουν σκεφτεί… (δεν είναι κακή ιδέα!)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια