Η βίζιτα έπεσε σύννεφο!! Η Μύκονος και το τέλος του ραμαζανιούΑυτό το Σαββατοκύριακο ήταν το Σαββατοκύριακο της ακολασίας στο νησί των Ανέμων.
Των μεγάλων τζίρων. Των πολλών ταξιδιών… Των
πολλών πόστ σε Ινσταγκράμ και Φεϊσμπουκ…των γούστων και των πληρωμενων ηδονών. Το Ραμαζάνι τελείωσε και το νησί έγινε απόβαση γόνων αλλά και μεγαλύτερων σε ηλικία επιχειρηματιων απο Τουρκία Λίβανο αλλά και Αραβικές χώρες, οι οποίοι είχαν φροντίσει για τα “ορεκτικά” τους με τους νταραβεριτζήδες του νησιού.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές τα “ορεκτικά” ήρθαν τόσο απο την Αθήνα την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, αλλά και πολλά απο γραφεία της Ελβετίας και της Πορτογαλίας.
Αναφερόμαστε σε σούπερ μόντελς που συνδύασαν διακοπές και “επιδοτήσεις”.
Λέγεται δε πώς ο τζίρος μόνο γι΄αυτές τις δυο μέρες ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ευρώ με τις τσατσάδες… γνωστούς πρ-ίστες αλλά και πρώην μοντέλα που “σπρώχνουν” γκομενάκια στους Αραπάδες να κάνουν πάρτι απο τα “μερίσματα”.
Δεν θέλει πολύ για να καταλάβετε τι συμβαίνει. Μπείτε σε προφίλ και δείτε μαϊντανούλες… Είναι τόσο ηλίθιες που ενώ όλοι ξέρουν πώς τον χειμώνα δεν έχουν να φάνε, ξαφνικά σκάνε σε σκάφη… και χαλαρώνουν με σαμπάνιες…
Εντάξει. Δεν είναι εκεί για να πιάσουν τον μούτσο αλλά για τον…
livester.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια