Βρήκε δουλειά ο Μπογδάνος: Τον περιμάζεψε ο μεγαλύτερος εχθρός της κυβέρνησης Τσίπρα
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιµασίες για να βγει στο «αέρα» στις 2 Οκτωβρίου το «Θέµα» FM του διδύµου Αναστασιάδη-Καραµήτσου και του ∆ιονύση Παναγιωτάκη, το οποίο θα στελεχωθεί στο µεγαλύτερο κοµµάτι του από γνωστούς δηµοσιογράφους της εφηµερίδας «Πρώτο Θέµα» και του ACTION 24.

Ωστόσο, πληροφορίες του «SECRET» αναφέρουν πως ενδεχοµένως θα υπάρξουν και µετρηµένες στα δάκτυλα του ενός χεριού προσθήκες προσώπων, τα οποία δεν ανήκουν σε κανέναν από τους δύο οµίλους.

Μία από αυτές πιθανότατα θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος βρέθηκε εκτός ΣΚΑΪ τον Ιούλιο, µε αφορµή τις αθλιότητες εναντίον του πρωθυπουργού, για τις οποίες ειδε την πόρτα της εξόδου από τον σταθµό του Φαλήρου και για τις οποίες δοκίμασε την γενική αποδοκιμασία.

Εκτοτε ο γνωστός δηµοσιογράφος δεν έχει βρει επαγγελµατική στέγη, αλλά άνθρωποι που συνοµιλούν µαζί του λένε πως έχει έρθει σε συµφωνία µε τον υπό δηµιουργία ραδιοφωνικό σταθµό, προκειµένου να παρουσιάζει καθηµερινή ενηµερωτική εκποµπή. Αν η συνεργασία τελικά γίνει, τότε ο Μπογδάνος θα είναι ένα από τα ελάχιστα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο νέο ραδιόφωνο και δεν εργάζονται στο «Πρώτο Θέµα» και στο ACTION 24.

Τη διεύθυνση του σταθµού και την προετοιµασία του εγχειρήµατος έχει αναλάβει ο Βασίλης Χιώτης, ο οποίος ταυτόχρονα συνεχίζει το ρεπορτάζ και την αρθρογραφία στην εφηµερίδα «Πρώτο Θέµα».

(Με πληροφορίες από parapolitika.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια