Απίστευτο: Δείτε τι εμφανίστηκε στη θάλασσα του Αγίου Όρους!! (Φωτογραφία)Η εικόνα συγκλονίζει

«Δεν είναι μοντάζ ούτε έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία. Τραβήχτηκε σε μια ακτή του Αγίου Όρους και αυτό που τράβηξε την προσοχή του φωτογράφου ήτανε τα πολλά ψάρια που φαίνονται…
Όμως προσέξτε δεξιά την μεγάλη μαύρη φιγούρα ενός ιερέα που φαίνεται καθισμένος στο βυθό, ξεχωρίζει το καλυμμαύχι του, η γενειάδα του», γράφει συγκλονισμένος ο Νίκος Τσαντίρης.

«Ο Θεός εις την βοήθειάν μου πρόσχες, Κύριε, εις το βοηθήσαι μοι σπεύσον. Αισχυνθήτωσαν και εντραπήτωσαν οι ζητούντες την ψυχήν μου. Αποστραφήτωσαν εις τα οπίσω, και καταισχυνθήτωσαν οι βουλόμενοί μοι κακά. Αποστραφήτωσαν παραυτίκα αισχυνόμενοι, οι λέγοντές μοι: Εύγε, εύγε.

Αγαλλιάσθωσαν και ευφρανθήτωσαν επί Σοί, πάντες οι ζητούντες σε, ο Θεός. Και λεγέτωσαν δια παντός. Μεγαλυνθήτω ο Κύριος, οι αγαπώντες το σωτήριόν Σου. Εγώ δε πτωχός ειμί και πένης, ο Θεός, βοήθησόν μοι. Βοηθός μου, και ρύστης μου ει Συ, κύριε, μη χρονίσης.».

Τέτοια θαυμαστά γεγονότα αποδεικνύουν την δύναμη της αληθινής Πίστης και προκαλούν δέος σε όλον το κόσμο.Δέος στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η αληθινή εικόνα του Μοναχού στη θάλασσα σε ακτή του Αγίου Όρους:

Ο συντάκτης του ΕΚΚΛΗΣΙΑonline Νίκος Τσαντίρης προσθέτει:

΄΄Την φωτογραφία την τράβηξε ο προσκυνητής γιατί του έκαναν εντύπωση τα ψάρια που φαίνονται γύρω από την συστάδα των βράχων στον βυθό.

Πρίν μέρες ενας προσκυνητής γυρνώντας απο το Άγιον Όρος στη Θεσσαλονίκη μου τηλεφώνησε και βρεθήκαμε. Μιλήσαμε για πολλά και λίγο πριν χωριστούμε μου έδειξε φωτογραφίες που πήρε απο το προσκύνημά του στο Άγιο Όρος, φωτογραφίες εντυπωσιακές μα μία απο αυτές την ξεχώρισα αμέσως κάτι που ο ίδιος δεν είχε προσέξει.

Η άγνωστη φιγούρα ενός ιερέα στον βυθό της θάλασσας αρκετά ευδιάκριτη και εντυπωσιακή απεικονίζεται στην φωτογραφία, φαίνεται καθαρά το καλυμμαύχι του, η λευκή γενειάδα του, η μύτη του ενώ είναι καθισμένος επάνω στα βράχια του βυθού, σχεδόν ατάραχος και μεγαλοπρεπής σαν μιά στάση ξεκούρασης και ολοζώντανος.΄΄

Δήλωση Γέροντα- Ηγούμενου που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος για το θαυμαστό περιστατικό:

΄΄Το τι και το πώς ο Θεός μας παρουσιάζεται σίγουρα αποτελεί ενα μυστήριο, πολλοί από εμάς το προσπερνάμε, άλλοι καν δεν το βλέπουμε όμως υπάρχει, παρουσιάζεται πρός Δόξαν Αυτού και προς δική μας ωφέλεια που το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να την δεχθούμε.΄΄

Πηγή: ekklisiaonline

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια