Ο Κούλης παίζει μπάσκετ και … ντριμπλάρει τον “αντίπαλο” πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, ενώ όλοι κοιτάζουν τον φωτογράφοΤελικά εχουν μεγάλη πλάκα! Δεν στήνουν μόνο δημοσκοπήσεις, αλλά ακόμα και τα … “μονά” στις μπασκέτες! Ο Κυριάκος θέλησε να κάνει “επίδειξη” των ικανοτήτων του στο μπάσκετ και … για τον λόγο αυτό έντυσε “αντίπαλό” του στο “μονό” τον προεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο, ενώ το “κοινό” αποτελούσε ο …“προσωπικός” του φωτογράφος Δημήτρης Παπαμήτσος! Μάλιστα ήταν τόσο “προσηλωμένοι” όλοι στον “αγώνα”, που όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες, την ώρα που ο “πρόεδρος” βάζει καλάθι, αυτοί που τον “μαρκάρουν” χαμογελούν και κοιτούν τον φωτογράφο!

ΥΓ: Περαστικά στον Κώστα Δέρβο, πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ που τον Ιούνιο είχε τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό πόδι από ατυχημα και τον Αυγουστο δεν μπορούσε ακόμα να το πατήσει … Προφανώς “έγιανε” για το “μονό” με τον πρόεδρο !


ΥΓ2: Πάλι καλά που δεν ζήτησε ο πρόεδρος Κυριάκος από την ΕΡΤ να καλύψει και αυτή την κομματική εκδήλωση της ΝΔ …ΥΓ3: Τα παπούτσια που φοράει ο πρόεδρος Κυριάκος είναι το μοντέλο Under Armour Curry 3 Zero και στοιχίζουν (με έκπτωση ) 134,95 ευρώ … στο διαδίκτυο!!!το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια