Νοίκιαζε το διαμέρισμα του μέσω γνωστής υπηρεσίας εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων και το είχε γεμίσει …κρυφές κάμερεςΈνα ζευγάρι Αμερικανών θέλησε να περάσει τις διακοπές του σε ένα σπίτι που νοίκιασε μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων αλλά τελικά τους περίμενε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Ντέρεκ Σταρνς από την Ιντιάνα και η σύζυγος του, θέλησαν να περάσουν μερικές ευχάριστες ημέρες στη Φλόριντα.

Η διάθεσή τους όμως χάλασε όταν ανακάλυψαν δύο κρυμμένες κάμερες μέσα στο διαμέρισμα, μία στην κρεβατοκάμαρα και μια στο καθιστικό.

Το ζευγάρι έκπληκτο παρατήρησε κάτι περίεργο στον ανιχνευτή καπνού που υπήρχε στο δωμάτιο του σπιτιού. Τότε συνειδητοποίησαν πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατέγραφε τις κινήσεις του και το βίντεο αποθηκευόταν σε μια SD κάρτα που επίσης βρισκόταν κρυμμένη εκεί.

Αμέσως απευθύνθηκαν στην αστυνομία και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος νοίκιαζε σπίτια με τον ίδιο τρόπο τα τελευταία δύο χρόνια, συνελήφθη.

Τώρα η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει αν ο «οφθαλμολάγνος» ιδιοκτήτης είχε καταγράψει και άλλους ενοίκους χωρίς την συναίνεσή τους.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρία εξέφρασε την «οργή» της για το περιστατικό, προσθέτοντας πως αμέσως απέπεμψε δια παντός τον συγκεκριμένο ιδιοκτήτη από την υπηρεσία της. «Παίρνουμε πολύ σοβαρά το ζήτημα της ιδιωτικότητας και έχουμε μηδενική ανοχή απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης πάντως αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας πως η καταγραφή γινόταν με τη σύμφωνη γνώμη των ενοικιαστών του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια