Γιατί υπάρχει μια μικρή τσέπη σε κάθε τζινΣτην πλειοψηφία των τζιν, υπάρχει συνήθως στην δεξιά πλευρά μια μικροσκοπική τσέπη, η οποία εκ των πραγμάτων δε χωράει τίποτα.
Κάποιες φορές μπορεί να έχουμε βάλει ένα εισιτήριο, άλλες κάποια απόδειξη ή τσίχλα...αλλά αυτές οι φορές είναι εξαίρεση. Συνήθως αυτή η τσέπη είναι άχρηστη και πραγματικά μας κάνει να απορούμε για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί.

Δεν είναι κάποιο τρικ των σχεδιαστών αλλά υπάρχει ιστορία! Η Levi's είχε πρώτη φορά δημιουργήσει αυτή την τσέπη για να μπορούν να βάζουν οι άντρες τα ρολόγια τους. Το 1800, οι καουμπόηδες είχαν εκείνα τα ρολόγια με τις αλυσίδες και τα έβαζαν στα γιλέκα τους για να μη σπάνε. Η Levi's λοιπόν έδωσε και άλλη επιλογή κάπου στα τέλη του 19ου αιώνα.Όπως ανέφερε η ίδια η εταιρεία σε ένα blog post, το πρώτο τζιν είχε 4 τσέπες. Μια στο πίσω μέρος και στο μπροστινό δύο τσέπες συν αυτή την μικρή τσεπούλα, που ήταν για τα ρολόγια. Όπως, βέβαια, παραδέχεται και η εταιρεία, με την πάροδο του χρόνου αυτή η τσέπη απέκτησε άλλες χρήσεις. Έχει το τέλειο μέγεθος για να χωράει κέρματα, εισιτήρια κλπ.
"Όχι μόνο είναι πολύ χρήσιμη για μικρά μπιχλιμπίδια αλλά επίσης έχει αγαπηθεί από τους λάτρεις του τζιν λόγω του ότι ξεθωριάζει και αποκτά την όψη του παλιού με την πάροδο του χρόνου", λέει η Levi's.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια