Άδεια να κάνουν στριπτίζ ζητούν σερβιτόρες στις ΗΠΑ (φωτο)

Να ανατρέψουν όσα γνωρίζαμε για τις καφετέριες και τις σερβιτόρες επιχειρούν στις ¨ΗΠΑ, αφού μία αλυσίδα cafe με το όνομα «Bikini Hut», οι σερβιτόρες της οποίας σου προσφέρουν την παραγγελία σου, φορώντας sexy μαγιό, μπορούν να σου επιτρέψουν να δεις κάτι παραπάνω, προκειμένου να σε δελεάσουν για κάποιο φιλοδώρημα.

Κάτι, το οποίο η πολιτεία του Έβερετ έχει απαγορεύσει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις από τις εργαζόμενες που κατέφυγαν στα δικαστήρια, προκειμένου να μπορούν να φοράνε οτι θέλουν στην δουλειά τους. Ή μάλλον για να το θέσουμε καλύτερα, να μην φοράνε τίποτα…

Η υπόθεση βέβαια δεν είναι τωρινή, καθώς έχει ξεκινήσει από το 2014 όταν οι αρχές απήγγειλαν κατηγορίες στην πρώην stripper Καρμέλα Πανίκο για προώθηση πορνείας και ξέπλυμα χρήματος μέσω των καταστημάτων της Java Juggs και Twin Peaks που είχε τότε.

Οι κοπέλες που δούλευαν εκεί, φορούσαν μαγιό και συχνά αποχωρίζονταν το πάνω μέρος για πουρμπουάρ, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις προέβαιναν και σε κάποιο σεξ σόου με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια.

Βέβαια, η φιλοσοφία αυτή προσέφερε αρκετά χρήματα στις εργαζόμενες, καθώς κάποιες που είχαν πέραση έβγαζαν ακόμη και 350.000 ευρώ το χρόνο, ενώ κάθε εβδομάδα, η κοπέλα που θα έβγαζε τα περισσότερα έσοδα θα έπαιρνε ως επιβράβευση έξτρα βάρδιες. Κάτι που όλες ήθελαν, λόγω των χρημάτων που έβγαζαν.το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια