ΒΟΜΒΑ μεγατόνων του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη
Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως σύμφωνα με πληροφορίες του θα ασκηθεί αναίρεση για τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης, που απαλείφθηκαν.

Αναλυτικά

Για τη στάση του Κωνσταντίνου Σταμαδιάνου, ο οποίος μειοψήφισε: «Έπρεπε να αυτοεξαιρεθεί ο Σταμαδιάνος και οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι θα περάσει από πειθαρχικό γιατί σε 28 κατηγορουμένους δεν βρήκε τίποτα. Δεν μπορεί δύο δικαστές να βρίσκουν αδικήματα και αυτός να μη βρίσκει κανένα; Είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάτι συμβαίνει».

Για το δικαίωμα της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου να ασκήσει αναίρεση: «Θα υπάρξει αναίρεση από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τα κακουργήματα που παρελήφθησαν. Μιλώ για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Το κακούργημα αυτό απαλείφθηκε και θα επανεξεταστεί. Γενικότερα η όλη απόφαση ήταν περίεργη σε σχέση με το πρώτο βούλευμα που είχε εκδοθεί».

Για το αν θα αποδοθεί η δικαιοσύνη: «Η νομική επιστήμη δεν αναγνωρίζει περί δικαίου αίσθημα αλλά περί δικαίου συνείδηση. Την περί δικαίου συνείδηση επικαλούμαι διότι αυτό που συμβαίνει με τα αδικήματα για το ποδόσφαιρο είναι πολύ μικρό σε σχέση με τη μπόρα που έρχεται σχετικά με το Νοοr 1»

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια