Σαρώνει το #SurvivorGR 2: Αυτοί είναι οι 4 πρωτοκλασάτοι διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι (Pics)
Την ώρα που το Survival, το καλύτερο reality του πλανήτη συνεχίζει να εντυπωσιάζει φίλους και εχθρούς (ο Γιάννης Αϊβάζης ξαναμπήκε στο παιχνίδι και μετά από λίγες ώρες ξαναβγήκε γιατί…έτσι) το Survivor ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή.

Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ γνωρίζουν ότι τα πράγματα φέτος θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, καθώς ο κόσμος έχει αρχίσει να κουράζεται απ’ την ανακύκλωση του ίδιου προϊόντος (πράγμα που φάνηκε και με το Nomads) γι’ αυτό ετοιμάζουν πολλές και σημαντικές αλλαγές.

Οι δυο ομάδες θα έχουν περισσότερα άτομα, η διάρκεια του παιχνιδιού θα αγγίξει τους 6 μήνες, τα αγωνίσματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα, ενώ και οι παραλίες στις οποίες θα μένουν μαχητές και διάσημοι, θα είναι διαφορετικές, σε σχέση με εκείνες του Survivor 1.
Κακά τα ψέματα όμως, την επιτυχία ή όχι του παιχνιδιού θα την καθορίσει εν πολλοίς η επιλογή των παικτών. Και κυρίως εκείνων που θα στελεχώσουν την ομάδα των διασήμων… Στον ΣΚΑΪ το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, γι’ αυτό και θα προσπαθήσουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Και με το χρόνο να πιέζει και την ημερομηνία έναρξης να πλησιάζει (θα αρχίσει πιο νωρίς το νέο Survivor), όπως αντιλαμβάνεται κανείς οι πρώτες επαφές έχουν ήδη αρχίσει.

Δεκάδες χιλιάδες είναι αυτοί που δήλωσαν συμμετοχή. Πολλές δεκάδες είναι και οι διάσημοι με τους οποίους θα μιλήσουν οι άνθρωποι της παραγωγής πριν κλείσουν οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Αυτή τη στιγμή όμως ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων έχουν 4 πρόσωπα από την ομάδα των διασήμων. 2 άντρες και δυο γυναίκες…
Πιο συγκεκριμένα Άνθιμος Ανανιάδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Όλγα Φαρμάκη και η Ραμόνα, η απόλυτη star του My Style Rocks είναι τα μεγάλα φαβορί για να μπουν στο Survivor 2. Και αν για τους 3 πρώτους οι λόγοι είναι προφανείς, για τη Ραμόνα η σκέψη των ανθρώπων του ΣΚΑΪ είναι ότι πρόκειται για δοκιμασμένη επιλογή.Ήδη κάνει γκελ στο κοινό και αν καταφέρνει να προκαλέσει πανικό…εντός έδρας φανταστείτε τι έχει να γίνει αν βρεθεί σε συνθήκες Survivor στον Άγιο Δομίνικο! Θα φάει η μύγα σίδερο και οι μαχητές ατσάλι…

menshouse.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια