Πυρετώδεις προετοιμασίες στον ΣΚΑΙ – Οι αλλαγές του σταθμού για το #SurvivorGR 2

Φουλ τις μηχανές έχουν βάλει στον Σκάι για το «Survivor 2». Οι ιθύνοντες του Σκάι προετοιμάζονται πυρετωδώς για το «δυνατό» τους χαρτί, αφού την περσινή χρονιά ήταν η έκπληξη και φυσικά έσπαγε τα μηχανάκια της Nielsen σε κάθε επεισόδιό του.

Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης θα έχει αλλαγές. Ποιες είναι αυτές οι αλλαγές;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το «Survivor 2» θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, περισσότερους παίχτες αλλά και άλλες παραλίες. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να βγει στη μικρή οθόνη τέλη Ιανουαρίου με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και θα διαρκέσει περίπου μέχρι τις 20 Ιουλίου, πράγμα που σημαίνει ότι οι υποψήφιοι παίκτες έχουν να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες για περισσότερο διάστημα από ό,τι στο πρώτο «Survivor».

Με κάποιον τρόπο που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί θέλουν στον Σκάι να αξιοποιήσουν τον νικητή του πρώτου «Survivor», Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι υπεύθυνοι του σταθμού πιστεύουν στην επικοινωνιακή σχέση που έχει αναπτύξει ο ίδιος με το κοινό και προσπαθούν να βρουν τη «χρυσή τομή» προκειμένου να τοποθετηθεί στο κατάλληλο πόστο στο «Survivor 2».

Αλλη μια σημαντική διαφορά από το πρώτο ριάλιτι είναι ότι οι παίκτες θα είναι περισσότεροι. Ακόμα οι υπεύθυνοι δεν έχουν αποφασίσει τον αριθμό, αφού αυτό το διάστημα κάνουν το ξεσκαρτάρισμα στις αιτήσεις που έκαναν πολλοί υποψήφιοι. Μην ξεχνάμε ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τις 65.000. Όσο για τα ονόματα των επωνύμων που γράφονται και ακούγονται αυτό το διάστημα ο Σκάι διευκρινίζει ότι: «Επίσημες προτάσεις δεν έχουν γίνει και όσα ονόματα έχουν γραφτεί ήταν άνθρωποι που είχαν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για το πρώτο Survivor. Ενδεχομένως μετά από συζητήσεις και ραντεβού να καταλήξουν με κάποιους». Τα γυρίσματα θα γίνουν και φέτος στον Αγιο Δομίνικο αλλά σε άλλες παραλίες. Επίσης ταυτόχρονα με το ελληνικό Survivor θα ξεκινήσει και το τούρκικο.


Ιδιαίτερη προσοχή έχουν δώσει οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου ως προς τις εξετάσεις που είναι να περάσουν οι υποψήφιοι. Συγκεκριμένα, εκτός από ιατρικές εξετάσεις και αθλητικά τεστ (στη φάση της επιλογής οι υποψήφιοι δοκιμάζονται έτσι κι αλλιώς και σε διάφορα αθλήματα), φέτος δίνεται μεγαλύτερη έμφαση σε ψυχολογικά τεστ και στη συμπεριφορά του ατόμου σε συνθήκες πίεσης, ομαδικότητας και συνεργασίας. Ο Σκάι σε συνεργασία φυσικά με την «Acun Medya» που έχει και τα δικαιώματα του ριάλιτι αποφάσισαν ως προς την προβολή των επεισοδίων το «Survivor 2» να προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα μέχρι τον Μάρτιο και από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο τα επεισόδια να γίνουν πέντε μέρες την εβδομάδα.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια