Τρελή πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Πρίγιοβιτς - Ζαλίστηκε ακόμη και ο Ιβάν Σαββίδης




Δημοσίευμα της σερβικής εφημερίδας Kurir αναφέρει ότι ομάδα από την Κίνα δίνει στον ΠΑΟΚ 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όμως ο Σέρβος επιθετικός θέλει να μείνει στην Τούμπα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι!

Τρελά λεφτά για τα μάτια του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι διατεθειμένη να δώσει ομάδα από την Κίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής εφημερίδας Kurir. Όπως υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα, η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα ξεκινάει σε λίγες ημέρες και ομάδα από το εγχώριο πρωτάθλημα προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ για τον κανονιέρη του Δικεφάλου του Βορρά.
Ωστόσο, όπως τονίζει η ίδια πηγή, ο Πρίγιοβιτς θέλει να μείνει στην Τούμπα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, αφού στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ.

Η Kurir υπενθυμίζει το ποσοστό μεταπώλησης που έχει η Λέγκια το οποίο είναι 10% (και όχι 15%, όπως γράφουν οι Σέρβοι), τονίζει ότι οι αγγλικές ομάδες που ενδιαφέρονται αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να δώσουν τα λεφτά που ζητάει ο ΠΑΟΚ, ενώ τονίζεται ότι ο Πρίγιοβιτς που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι το 2021, θα μπορούσε να δελεαστεί από ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, μόνο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου θα συμμετάσχει με την Εθνική Σερβίας.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια