ΣΟΚ: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση η Καίτη Γαρμπή - Οι 100.000 ευρώ και όλο το παρασκήνιοΣε 13 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η αγαπημένη τραγουδίστρια, Καίτη Γαρμπή, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα, η τραγουδίστρια βρέθηκε κατηγορούμενη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για ανεξόφλητες οφειλές στη εφορία που υπερβαίνουν συνολικά τις 100.000€, ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι τα ανεξόφλητα χρέη της τραγουδίστριας προέρχονται από πρόστιμα, τα οποία της επιβλήθηκαν για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους στα βιβλία της σε βάθος δεκαετίας.
Από την πλευρά του ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, μιλώντας στο δικαστήριο, είπε:

«Η κυρία Γαρμπή έχει μακρά πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είναι γνωστή για την φιλανθρωπική δράση της. Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικά γκαλά έχει βοηθήσει άστεγους, άνεργους, παιδιά με ειδικές ανάγκες και ακόμα τώρα στη κρίση εξακολουθεί να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί. Η Καίτη Γαρμπή, συνεργάστηκε εξ αρχής με τις φορολογικές αρχές, γιατί θέλει να ξεδιαλύνει αυτή την κατάσταση»

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια