Τουρκία: Έγινε η πρώτη μεταγραφή ποδοσφαιριστή στον κόσμο με Bitcoin (φωτό)

Ο κόσμος, η κοινωνία, οι οικονομικές συναλλαγές εξελίσσονται. Τα πάντα αλλάζουν και σίγουρα οι εξελίξεις πρέπει να μας βρίσκουν πάντα έτοιμους και προετοιμασμένους για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται.

Ήταν σχεδόν δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα το βλέπαμε. Ο λόγος για την πρώτη μεταγραφή με τη χρήση Bitcoin, που πραγματοποιήθηκε από μια ερασιτεχνική ομάδα στην Τουρκία, την Χαρουνούστασπορ.

Ο σύλλογος αυτός, με το όνομα-σιδηρόδρομο, που αγωνίζεται στη Α’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος στη Σακάρια, έβαλε στο δυναμικό της τον Φαρούκ Κιρόγλου έναντι 0,0524 bitcoin, το οποίο εκείνη τη στιγμή μεταφραζοταν γύρω στα 440 ευρώ.
Η Χαρουνούστασπορ περιέγραψε την κίνησή της ως μια γενναία κίνηση, στην αυγή μιας νέας εποχής για τις ποδοσφαιρικές μεταγραφές, με τον πρόεδρό της, Χαλντούν Σεχίτ, να λέει στο NTV Spor: «Το κάναμε αυτό για να ανεβάσουμε τη φήμη μας στη χώρα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή είναι μια σημαντική πρωτιά για την Τουρκία και τον κόσμο. Είμαστε περήφανοι γι’ αυτό».

Χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίον έγινε η μεταγραφή του παρουσιάστηκε και ο ίδιος ο Κιρόγλου. «Είναι σημαντική πρωτιά για εμένα. Όπως είπε και ο πρόεδρος, κάνουμε κάτι καινούριο και αποδεικνύεται ότι είμαστε ανοικτοί στην καινοτομία», ανέφερε ο παίκτης.το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια