ΣΟΚ: Κλείδωσε την πόρτα και επιτέθηκε στην Έλλη Στάη - «Θα ουρλιάξω»
Η δημοσιογράφος Ελλη Στάη μίλησε το βράδυ της Πέμπτης, στην εκπομπή Αυτοψία και τον Αντώνη Σρόιτερ για το φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης στους χώρους δουλειάς.

Η πρώτη φορά που η Έλλη Στάη υπέστη σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό της χώρο ήταν από τον διευθυντή της.

«Μου ανέθεσε από τις πρώτες κιόλας μέρες, παρόλο που ήμουν νέα ακόμα, να κάνω σπουδαία πράγματα, μεγάλες συνεντεύξεις. Εγώ τις έφερνα εις πέρας και ήμουν πολύ ευτυχής, έλεγα.. “βρήκα δρόμο, αναγνωρίζεται η αξία μου”.
Αυτό συνεχίστηκε για δύο – τρεις μήνες, ώσπου άρχισα να δέχομαι κάποιες προσκλήσεις να πιούμε καφέ και τα λοιπά. Μέχρι εκεί ήταν καλά…» είπε η Στάη και συνέχισε: «Μία μέρα με φώναξε στο γραφείο του να για την δουλειά, κλείδωσε την πόρτα και μου επιτέθηκε σωματικά κατευθείαν! Είπα “αν δεν ξεκλειδώσετε τώρα την πόρτα, θα πατήσω τις φωνές, θα ουρλιάξω!”. Άνοιξε την πόρτα και βγήκα έξω».

Μετά το συμβάν ο διευθυντής την παραγκώνισε από την δουλειά (σε «επίπεδο φαρμακείων») κι έτσι, αποφάσισε να φύγει. Μετά από ένα μήνα, της τηλεφώνησαν να πάει να πληρωθεί και της διεμήνυσαν πως αν δεν γυρίσει πίσω, δεν θα βρει πουθενά αλλού δουλειά...

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια