Οι Καραμανλικοί τελειώνουν τον θίασο του Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)Νέα «τρικυμία» ξέσπασε στη ΝΔ λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έλευση του 2018, με αφορμή τη στάση της απέναντι στην υπόθεση του προστίμου της ΣΕΚΑΠ, καθώς στα στελέχη της Πειραιώς που «άδειασαν» την ηγεσία της ΝΔ, προστίθεται ακόμη ένα, ο Ευάγγελος Αντώναρος.
Συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, «άδειασε» κι αυτός με τη σειρά του τη Μαρία Σπυράκη, προσυπογράφοντας τα όσα καταλόγισε στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ ο «γαλάζιος» πρώην υπουργός Αλέξανδρος Κοντός.
Τι δήλωσε ο Αλέξανδρος Κοντός
«Το πρόστιμο των 38.2 εκατ. ευρώ που επιβάλλεται στην ΣΕΚΑΠ είναι πέρα για πέρα άδικο. Η κυρία Σπυράκη δεν γνωρίζει το θέμα. Ο Ιβάν Σαββίδης όταν αγόρασε τη ΣΕΚΑΠ το 2013 δεν γνώριζε για το θέμα του προστίμου όπως και οι άλλες εταιρείες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Διότι έγινε διαγωνισμός. Συμμετείχαν 4 εταιρείες σε αυτόν. Σε καμιά δεν γνωστοποιήθηκε η ύπαρξη αυτού του προστίμου και ευθύνες σε αυτό έχει και το ΤΕΛΩΝΕΙΟ. Θυμήθηκε πέντε χρόνια μετά να επιβάλει το συγκεκριμένο πρόστιμο; Η ΣΕΚΑΠ πρέπει απρόσκοπτα να συνεχίσει την λειτουργία της προς όφελος και της Τοπικής αλλά και της Εθνικής Οικονομίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κοντός.
Αντώναρος: Στηρίζω όσα διαβάζω ότι διατύπωσε ο Αλέξανδρος Κοντός
Τα λεγόμενα του πρώην υπουργού της ΝΔ προσυπέγραψε ο κ. Αντώναρος το απόγευμα της Παρασκευής μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, αναφέροντας πως στηρίζει «όσα διατύπωσε για την υπόθεση αυτή δημόσια» ο κ. Κοντός.
«Προσωπική άποψη για το θέμα της ΣΕΚΑΠ δεν θα εκφράσω.
Ξέρω όμως ότι καλύτερος ειδικός από τον Αλέκο Κοντό γι αυτό το θέμα — και πολλά άλλα — δεν υπάρχει.
Εμένα αυτό μου αρκεί.
Και συνεπώς στηρίζω όσα διαβάζω ότι διατύπωσε για την υπόθεση αυτή δημόσια», σημείωσε χαρακτηριστικά ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια