Οι Anonymous Greece διέλυσαν τον «μυστικό στρατό» του Ερντογάν – Τρόμος στην Αγκυρα: «Δεχόμαστε επίθεση από Ελληνες»
Ισχυρές κυβερνοεπιθέσεις πραγματοποίησε η ελληνική ομάδα χάκερ Anonymous Greece κατά κορυφαίων τουρκικών τραπεζών και κατά του μισθοφορικού στρατού Sadat του Ερντογάν, γνωστού και ως «μυστικός στρατός» όπως τον αποκαλούν τα διεθνή μέσα.

Οι επιθέσεις αυτές έρχονται ως απάντηση στα τελευταία γεγονότα και την ένταση που αναζωπυρώθηκε ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα, μετά το επεισόδιο στα Ίμια. Την ίδια στιγμή κυριαρχεί τρόμος στην Τουρκία από τις επιθέσεις.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Ελλήνων Anonymous στην ιστοσελίδα medium.com:
«Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για την Τουρκία. Είσαι διαβολική. Οι Anonymous Greece, Anonymous Kurdistan, η ελληνική κοινότητα Greek BlackHat Community και πολλές άλλες ομάδες χάκερ σου επιτίθενται καθημερινά. Το τελευταίο μας χτύπημα ήταν πολύ καλό.
Η κορυφαία σου τράπεζα δέχονται επιθέσεις και οι περισσότερες από αυτές έχουν χακαριστεί και παραβιαστεί. Η ιστοσελίδα του μισθοφορικού στρατού του Ερντογάν διαγράφηκε μετά από ισχυρή επίθεση. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε παρακάτω:


Η κορυφαία τουρκική τράπεζα «Ziraat Bankasi» δέχθηκε επίθεση. Παραβιάστηκαν e-mails + κωδικοί πρόσβασης στην τράπεζα:

Άλλη γνωστή τουρκική τράπεζα που δέχθηκε κυβερνοεπίθεση:Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε και ο «μυστικός στρατός» Sadat του Ερντογάν και διαγράφηκε:


Το κτίριο του μισθοφορικού στρατού του Ερντογάν:


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η SADAT

H δράση της SADAT έγινε αντιληπτή για πρώτη φορά μετά την κατάρρευση των ειρηνευτικών συνομιλιών της τουρκικής κυβέρνησης με τους Κούρδους, με βουλευτές να καταθέτουν κοινοβουλευτικές ερωτήσεις αναφορικά με την δράση της «εταιρείας» στις κουρδικές περιοχές ήδη πριν την κατάρρευση των συνομιλιών.. Παράλληλα, ο Τούρκος αξιωματικός αναφέρει πως ακόμα και οι Ρώσοι αναφέρθηκαν στην SADAT στην έκθεση που κατέθεσαν στον ΟΗΕ αναφορικά με την εμπλοκή της Τουρκίας σε τρομοκρατικές ενέργειες στη Συρία.
Μεγάλος και αμφιλεγόμενος ήταν ο ρόλος της και στην αποτυχημένη προσπάθεια πραξικοπήματος με τον αξιωματικό του ΝΑΤΟ να υποστηρίζει πως στρατιωτικό προσωπικό της SADAT βγήκε στη γέφυρα του Βοσπόρου και σκότωσε πολίτες πάνω στη γενική αναταραχή ώστε να κατηγορηθούν οι πραξικοπηματίες για τις πράξεις αυτές.
Την υποψία αυτή ενισχύει το γεγονός πως αν και οι στρατιώτες στη Γέφυρα του Βοσπόρου δεν χρησιμοποίησαν πυρά εναντίον των πολιτών, εντούτοις υπήρχε μεγάλος αριθμός θυμάτων κατά τις διαδηλώσεις «υπέρ της δημοκρατίας».

Μέσα από τις περιγραφές του Τούρκου αξιωματικού είναι εμφανές πως ο Ερντογάν έχει δημιουργήσει τον δικό του προσωπικό στρατό, τόσο ως αντιστάθμισμα στον Κεμαλικό Τουρκικό Στρατό, όσο και στην Στρατοχωροφυλακή που θεωρείται «γκιουλενική». Αν κάτι τέτοιο πράγματι ισχύει, τότε ο Πρόεδρος Ερντογάν, μετά τη συνταγματική αναθεώρηση, όχι μόνο θα έχει δώσει στον εαυτό του την απόλυτη εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική εξουσία, αλλά θα έχει στην διάθεσή του και τον δικό του εκπαιδευμένο και ισλαμιστικά ταγμένο στρατό. Γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει ακόμα και… εμφύλιο πόλεμο.
Είναι άλλωστε, γνωστό εδώ και πολλά χρόνια πως ο Ενρτογάν επιθυμεί να δημιουργήσει ένα υπερ- υπουργείο στρατού όπου θα εντάξει κάθε στρατιωτικό σώμα της χώρας καθώς και τη ΜΙΤ. Το υπερ- υπουργείο αυτό θα έχει επικεφαλή τον διευθυντή της ΜΙΤ και θα υπάγεται στην αρμοδιότητα του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Και αν η πραγματική δράση της SADAT ως προσωπικής φρουράς του Ερντογάν ακούγεται εξωπραγματική, αρκεί να ανατρέχουμε στην πολιτική ιστορία της Τουρκίας, όταν Πρωθυπουργοί της χώρας ευνόησαν – και σίγουρα δεν σταμάτησαν- τη δημιουργία «νόμιμων» παραστρατιωτικών οργανώσεων με σκοπό την δολοφονία πολιτικών αντιπάλων και εχθρών τους όπως για παράδειγμα η οργάνωση «JITEM» και η οργάνωση « BCT» οι οποίες έδρασαν κυρίως τη δεκαετία του ’90.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια