Μούφα η “παραίτηση” Γεωργιάδη! Τι αποκαλύπτει ο Ευ.Αντώναρος!

Εχει “χαθεί η μπάλα” από τα τερτίπια -επικοινωνιακά και μη – του αντιπροέδρου , στη ΝΔ! Μόλις σήμερα το πρωί ο Αδωνις Γεωργιάδηςαπαντώντας στο χθεσινό αρθρο-ρεπορταζ του έγκυρου στο χώρο της κεντροδεξιάς Μανόλη Κοττάκη, επικαλέστηκε δήθεν παραίτηση. που έχει υποβάλλει στον πρόεδρο της ΝΔ! Δεν χρειάστηκαν παρά μόνον λιγες ώρες δημοσιογραφικης έρευνας για να αποδειχθεί οτι – όπως και σε πολλά άλλα πράγματα μέχρι τώρα – η δήλωση του α/δρου της ΝΔ ήταν … ανακριβής! Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή στον τοιχο του στο facebook
“Παραίτηση — μουφα απο ο,τι μαθαίνω από εξαιρετικές πηγες μου στη Νεα Δημοκρατία.
Η δήθεν υποβολη της παραίτησης του περιστασιακού εκ του κύκλου των μουσαφιραίων προερχόμενου αντιπροεδρου για την οποία επαίρεται ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΦΗ. Κι ας την χρησιμοποιεί ως δήθεν απόδειξη ανιδιοτέλειας και ευπρέπειας.
Αντίθετα παρακαλεί λυτούς και δεμένους κι όσους του ανοιξαν κυρίως την πόρτα για τη Νεα Δημοκρατία να τον στηρίξουν. Και χαμηλόφωνα απειλεί κιόλας. ( Θα πούμε περισσότσρα αν χρειαστεί…)
Αλλα είπαμε όποιος θέλει να παραιτηθεί πραγματικά, παραιτείται. Και δεν δεν κάνει φιοριτούρες για τα μάτια του κόσμου.
Για να το κάνεις όμως πρέπει να έχεις κότσια….
Κι επειδή τα κότσια λείπουν εμφανώς, καιρός είναι ο Κυριακος Μητσοτάκης να πάρει την μεγάλη απόφαση και να ανακαλέσει το δοτο αξίωμα. Αλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο ευπρεπής Κωστής Χατζηδάκης, υπεραρκεί.”
ΥΓ: Είναι κρίμα ολόκληρη παράταξη με παραδοσιακές αναφορές στην μεταπολιτευτικη ιστορία του τόπου να καταντάει “τσίρκουλο” από τα τερτίπια ανθρώπων που φαίνεται οτι δεν αντιλαμβάνονται που βρίσκονται

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια