10 χρονια εχει offshore εταιρεια ο ΑΔΩΝΙΣ και εκανε τον χαζο?ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ειναι ο ΑΔΩΝΙΣ στα λογια .......ρε ψευτεςΚΑΝΟΥΝ μαγκες τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ με την αδυναμια που εχουν τα παιδια με τις offshore .....δεν τις φανερωνουν γιατι φοβουνται το κακο το ματι η γιατι κρυβουν καποιες εκπληξεις νοι εταιρειες τους??
ΞΕΦΤΙΛΕΣ
«Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας“Documento”, ο Α. Γεωργιάδης φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης επί 10 χρόνια εξωχώριας εταιρίας, παραβιάζοντας τη σχετική νομοθεσία που το απαγορεύει σε πολιτικά πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα «ξεχνούσε» να δηλώνει την εταιρεία, ως όφειλε, στο πόθεν έσχες του.

Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ζητήσουμε από τον λαλίστατο κ. Γεωργιάδη να δώσει πειστικές εξηγήσεις για την αδήλωτη εξωχώρια.
Όταν όμως έχουμε χάσει το μέτρημα από τις αδήλωτες οφσόρ της ηγεσίας της Ν.Δ. και έχει περάσει μια βδομάδα εκκωφαντικής σιωπής του αρχηγού της για τον χρηματοδότη της οφσόρ της συζύγου του, τι να περιμένουμε από τον αντιπρόεδρο…
Τουλάχιστον βρήκαμε αυτό που ενώνει την ηγεσία της ΝΔ: Όχι δεν είναι οι κοινές ιδέες, αλλά οι κοινές συνήθειες στη φοροαποφυγή. Η ακαταμάχητη αδυναμία τους σε αδήλωτες οφσόρ.» αυτη ειναι η ανακοινωση του ΣΥΡΙΖΑ ...για τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ της Ν.Δ

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια