Τις δημόσιες σχέσεις της Fraport έχει αναλάβει η κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη; ( Και συνεχίζουμε να βρίσκουμε παντού οικ. Μητσοτάκη )Σύμφωνα με την “Εφημερίδα των Συντακτών” και τον δημοσιογράφο Μάριο Διονέλλη, η Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου Δασκαλογιάννης φωτογραφίζει την οικογένεια Μητσοτάκη όταν αναφέρεται σε “μέλος οικογένειας πολιτικού προσώπου καταγόμενο από τα Χανιά» που έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της εταιρείας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για την εταιρεία δημοσίων σχέσεων ΑΙΑ RELATE της Αλεξίας Μπακογιάννη, η οποία κατά πληροφορίες είχε αναλάβει τη διοργάνωση προπαγανδιστικής εκδήλωσης της εταιρείας στην Αθήνα, πριν από έναν χρόνο, ενώ αφήνεται να εννοηθεί ότι η ίδια εταιρεία θα αναλάβει την διοργάνωση παρόμοιας εκδήλωσης στα Χανιά.
Στο πελατολόγιο της ΑΙΑ RELATE κατά καιρούς έχουν εγγραφεί οι Εμπορική Τράπεζα, MISKO και Barilla, ΑΝΕΚ Hellenic Seaways, Unilever, όμιλος Καράτζη, Sprider Stores, όμιλος ΒΙΟΧΑΛΚΟ, Ernst & Young, όμιλος ΡΟΚΑΣ-IBERDROLA, Euromedica, όμιλος Σφακιανάκη, ΟΠΑΠ, Ομιλος ΑΒ Βασιλόπουλος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη μετά από εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αναλάβει τομεάρχης Κρήτης ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι σε συνέντευξη τύπου που είχε δώσει στις 20 Ιανουαρίου είχε δηλώσει ότι από εδώ και στο εξής θα πράττει ως βουλευτής Χανίων.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι σε νομικό επίπεδο έχει ήδη προαναγγελθεί από την Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών η προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και ταυτόχρονα η κατάθεση δύο επίσημων καταγγελιών προς την Ε.Ε. για τον έλεγχο των αθέμιτων κρατικών ενισχύσεων, τον έλεγχο της Σύμβασης Παραχώρησης και της μονοπωλιακής πρακτικής με βάση το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο και με απώτερο στόχο να ακυρωθεί η σύμβαση που υπέγραψε το ελληνικό κράτος με την κοινοπραξία Fraport-Κοπελούζου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια