Έξαλλος ο Λοβέρδος με το ντύσιμο βουλευτών: Δεν είναι δυνατόν να εμφανίζονται με περιβολή πλαζ ή προπόνησης
Την παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής (άρθρο 75) από βουλευτές που δεν εμφανίζονται ευπρεπώς ενδεδυμένοι στις

συνεδριάσεις, επισήμανε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος ζήτησε τον λόγο κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Ολομέλειας για να επισημάνει ότι "στη σημερινή συνεδρίαση υπήρξαν δύο παραδείγματα στην αίθουσα που ξεχειλίζουν το ποτήρι. Είναι ζήτημα ερμηνείας ποια εμφάνιση ανταποκρίνεται στο κοινοβουλευτικό έργο, ωστόσο δεν είναι δυνατό η περιβολή πλαζ ή η περιβολή προπόνησης, εμφάνιση ανθρώπου που είναι έτοιμος να κολυμπήσει ή να αθληθεί δεν είναι η κατάλληλη κατά την έννοια του κανονισμού".

Σύμφωνα με το άρθρο 75 του Κανονισμού της Βουλής, οι βουλευτές oφείλoυν να εμφανίζoνται και να συμπεριφέρoνται με τρόπo πoυ να ανταπoκρίνεται πρoς τη σoβαρότητα τoυ επιτελoύμενoυ έργoυ. Επίσης, οφείλουν να απoφεύγoυν ενέργειες πoυ παρενoχλoύν την άνετη διεξαγωγή των εργασιών και να συμβάλλoυν καθένας ατoμικά στην ευπρεπή εμφάνιση της Βoυλής.

Μολονότι ο κ. Λοβέρδος δεν κατονόμασε τους δύο βουλευτές που κατά την κρίση του δεν ήταν ενδεδυμένοι με τον προσήκοντα τρόπο, πληροφορίες ανέφεραν πως «έδειξε» έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Δείτε το βίντεο:
το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια