ΣΕΙΣΜΟΣ: Στη φόρα τα μηνύματα ανάμεσα σε χρυσαυγίτες και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά (ΦΩΤΟ)
Μηνύματα του χρυσαυγίτη βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλου διαβάστηκαν, στο δικαστήριο, στο πλαίσιο της δίκης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.

Τα μηνύματα, που δημοσιεύει η πρωτοβουλία Jailgoldendawn, αποκαλύπτουν, μεταξύ άλλων τη συνεργασία του Τάκη Μπαλτάκου με τη ναζιστική οργάνωση και τις συναντήσεις που είχε με ηγετικά στελέχη των νεοναζί πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο Ηλιόπουλος χαρακτηρίζει στα μηνύματα τον Μπαλτάκο, τότε γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά, «βαμμένο Χρυσή Αυγή».
Τα μηνύματα του Ηλιόπουλου, προστίθεται στις αντίστοιχες επικοινωνίες που προκύπτουν από το κινητό του Κασιδιάρη, αλλά και το περίφημο βίντεο με τη συνομιλία του Μπαλτάκου με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής για τις διώξεις της ηγεσίας της οργάνωσης. Τα στοιχεία αποκαλύπτουν από τη μία τις υπόγειες σχέσεις της κυβέρνησης Σαμαρά με τη Χρυσή Αυγή και ταυτόχρονα υποβαθμίζουν τους ισχυρισμούς του Μπαλτάκου στη συνομιλία του με τον Κασιδιάρη, καθώς όπως φαίνεται ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν και στενός συνεργάτης της οργάνωσης.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια