Καταιγιστικές εξελίξεις: «Αυτός έδωσε στον Τσίπρα το στικάκι με τη λίστα των offshore που καίει κορυφαίους της ΝΔ» (ΒΙΝΤΕΟ)
Πριν από μία εβδομάδα, εστάλη από χώρα της κεντρικής Ευρώπης στο Μέγαρο Μαξίμου μία λίστα με «όλες τις offshore που διαχειρίστηκε γνωστός τεχνοκράτης της ΝΔ», σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται ο δημοσιογράφος του Alpha Δήμος Βερύκιος.

«Γνωρίζω ότι αυτό το cd που έφτασε στην Αθήνα από την Κεντρική Ευρώπη, ήδη βρίσκεται στα χέρια της Τουλουπάκη. Αυτό αποδεικνύει ότι οι Ευρωπαίοι, οι ξένοι γενικότερα, κυρίως οι Αμερικανοί γιατί αυτοί έχουν την τεχνογνωσία, στέλνουν στοχευμένα πια στις ελληνικές αρχές στοιχεία», ισχυρίστηκε ο ίδιος.
«Μπαίνουμε σε «σκληρό ροκ». Το cd έχει όλες τις offshore που διαχειρίστηκε τεχνοκράτης της ΝΔ. Θέλω να ανοίξω μια offshore εταιρεία και κάποιος να μου την τρέχει να την διαχειριστεί, θα πάω σε συγκεκριμένο, σε γκουρού. Ο οποίος αυτός τεχνοκράτης, ο συγκεκριμένος έχει διαχειριστεί αρκετό χρήμα μέσω offshore εταιρειών» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την προέλευση της σχετικής λίστας, ο Δήμος Βερύκιος σημείωσε πως «αν σου πω από ποια χώρα ήρθε το στικάκι, ανήκει στο ΕΛΚ, δεξιά κυβέρνηση είναι».

«Το αφεντικό που έδωσε το στικάκι στον Τσίπρα είναι καραδεξιό, είναι αφεντικό και του Κυριάκου και της ΝΔ.. στο Λαϊκό Κόμμα», κατέληξε.

neaselida.gr

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια