ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΝΤΟΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΚΟΥΒΕΛΟΥ: Ο Ερντογάν είναι «μάστορας»…Χανούμισσα στην αυλή του ΕΡΝΤΟΓΑΝ έπρεπε να είναι...
ΠΟΣΟ ελαχιστοι αποδειχτηκαν στην πορεια του Εθνους οι απογονοι των μεγαλων πολιτικων ειναι ΑΞΙΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ...
ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ και ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ.
Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Realfm 97,8 και τον Βασίλη Λυριτζή.
Όσα αφορά την κρίση που έχει ξεσπάσει στις σχέσεις ΗΠΑ- Τουρκίας, η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε: «Ο Ερντογάν ο οποίος είναι ‘μάστορας’ στο να γυρίζει καταστάσεις, είναι υπό πάρα πολύ μεγάλη πίεση αυτή τη στιγμή. Θα τον αφήσει τον πάστορα γιατί έμπλεξε με τον Τραμπ και ο Τραμπ δεν παίζει. Εκτιμώ ότι το μέλλον της Τουρκίας είναι ένα μέλλον το οποίο πρέπει να έχει ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Ο Ερντογάν είναι πραγματιστής ο οποίος ξέρει ότι η Ρωσία δεν μπορεί να τον στηρίξει οικονομικά. Θα κάνει ‘τούμπα’, κατά τα πρότυπα της ελληνικής ‘τούμπας’, πολύ γρήγορα και δεν θα υπάρχει θέμα με τον Τραμπ”.
Τέλος, ερωτηθείσα για τις σχέσεις Ελλάδας- Ρωσίας μετά την απομάκρυνση των διπλωματών, η κα. Μπακογιάννη εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της για τους χειρισμούς της κυβέρνησης. «Έχουμε μία κυβέρνηση η οποία αρνείται την οποιαδήποτε συναίνεση στο χώρο της εξωτερικής πολιτικής από την πρώτη μέρα που ορκίστηκε. Αρνείται να ενημερώσει τη Βουλή. Εάν θεωρεί η κυβέρνηση, ότι έχει τον οποιοδήποτε λόγο να αρνείται να ενημερώσει τη Βουλή των Ελλήνων και την αρμόδια επιτροπή στο σύνολό της, το ελάχιστο που έπρεπε η κυβέρνηση να κάνει, ήταν να καλέσει τους εκπροσώπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των άλλων κομμάτων και να τους ενημερώσει. Είναι δυνατό η αξιωματική αντιπολίτευση να μαθαίνει ότι υπάρχει τέτοιου είδους κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις ότι γίνονται απελάσεις εκατέρωθεν και η αξιωματική αντιπολίτευση να μην έχει καμία ελληνική, εθνική ενημέρωση;… Το φαντάζεστε να συμβαίνει αυτό σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή Δημοκρατία; Συμβαίνει όμως, στην Ελλάδα των Τσίπρα- Καμμένου. Είναι πρωτοφανή αυτά τα πράγματα. Είναι ντροπή. Ότι γνωρίζω είναι από μη ελληνικές πηγές. Η αντιπολίτευση βεβαίως, θα πράξει ότι θεωρεί ότι είναι επιβεβλημένο και εθνικά σωστό, ασχέτως από τη συμπεριφορά των κυβερνώντων”.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια