Από την γκαρσονιέρα της Καλλιρρόης η Μαρέβα διοικεί τη ΝΔ παρέα με τον (εμπλεκόμενο σε σκάνδαλο παιδεραστίας) Νίκο ΓεωργιάδηΟ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποδειχθεί πως είναι λίγος για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Ακόμη πιο λίγος, όπως είναι φυσιολογικό, είναι για πρωθυπουργός. Στην πραγματικότητα είναι ο "μπροστινός" μιας διεφθαρμένης παρέας διέλυσε τη χώρα και θέλει να συνεχίσει το πλιάτσικο με θύμα τον ελληνικό λαό. Μίας διφθαρμένης παρέας που θέλει να γλιτώσει ακόμη και από ποινικές ευθύνες, οι οποίες πιθανότατα θα προκύψουν για διάφορα σκάνδαλα.

Δεδομένης της ανικανότητας του θλιβερού υπολείμματος της οικογενειοκρατίας, έχει αναλάβει δράση η επίσης εμπλεκόμενη σε σειρά σκανδάλων (αμαρτωλές offhsore, σπίτι του Βολταίρου κλπ), σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη. Και όταν γράφουμε "έχει αναλάβει δράση", εννοούμε πως αυτή ειναι που χαράσσει τη στρατηγική και που επιλέγει τα πρόσωπα που πλαισιώνουν τον σύζυγό της. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει αμέτοχος περιμένοντας να τον βγάλουν πρωθυπουργό η διαπλοκή και τα δομημένα συμφέροντα, από τα οποία είναι απολύτως εξαρτημένος. Και φυσικά η Μαρέβα...

Σήμερα, διαβάζουμε στην εφημερίδα "Δημοκρατία" πως στην οδό Καλλιρρόης λειτουργεί το άτυπο στρατηγείο από το οποίο η Μαρέβα Μητσοτάκη διοικεί τη ΝΔ. Εκεί πραγματοποιούνται συσκέψεις στις οποίες συμμετέχει για τυπικούς λόγους ο ανίκανος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Νίκος Γεωργιάδης που έχει κατηγορηθεί για παιδεραστία και ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Είναι προφανές πως κουμάντο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει η σύζυγος του προέδρου του κόμματος.

Πριν από λιγο καιρό λάβαμε πληροφορίες πως δημοσιογράφοι, που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, δέχονταν πιέσεις από κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, ακόμη και από το σύστημα Σαμαρά, ώστε να μην ασκούν κριτική στη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι λόγοι είναι προφανείς: Η στενή σχέση της Μαρέβας Μητσοτάκη με τον Σταύρο Παπασταύρου έχει τεράστιο βάθος και αναμένεται διάφορα να βγουν στη φόρα το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως αναφέρουν απολύτως αξιόπιστες πηγές. Επίσης, όπως, όλα δείχνουν η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι ο πραγματικός αρχηγός της ΝΔ.

"Γράψτε ότι θέλετε για τον Μητσοτάκη, μην γράφετε τίποτα για τη Μαρέβα" ήταν η εντολή σε δεξιό δημοσιογράφο, ο οποίος μας αποκάλυψε τη συνομιλία, αλλά και μας περιέγραψε όλο το παρασκήνιο της ιδιαίτερης ευαισθησίας που δείχνουν κύκλοι της ΝΔ και συγκεκριμένα ΜΜΕ για την Μαρέβα Μητσοτάκη.

Καταλαβαίνετε ποιοι θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια