ΝΔ - Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης με τον εκλεκτό του, γιό του ΠαπαντωνίουΗ ΝΔ τα “μαζεύει” άρον άρον, για τον γιο του Γιάννου Παπαντωνίου, τον οποίο προόριζε για τα “γαλάζια” ψηφοδέλτια, ως υποψήφιο βουλευτή στις εθνικές εκλογές.
Είχε επιλεγεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο γιος του προφυλακισμένου πρώην υπουργού Νικήτας Παπαντωνίου – Καρτάλης ήταν από τα πρώτα 135 στελέχη που είχαν επιλεγεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να στελεχώσουν το κόμμα σε διάφορες θέσεις, μεταξύ των οποίων και των υποψήφιων βουλευτών.
Αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ
Αντιδράσεις είχαν προκληθεί και όταν είχε γίνει γνωστό ότι ο Ν. Παπαντωνίου Καρτάλης θα ήταν μεταξύ των προσώπων αυτών, τώρα όμως γαλάζιες πηγές από την Πειραιώς αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι “’έχει περάσει τη διαδικασία του μητρώου στελεχών , ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής”. Οι ίδιες πηγές τονίζουν πάντως ότι δεν υπάρχει στην αντίληψη της ΝΔ “οικογενειακή ευθύνη” . Τέλος, όπως και να έχει το θέμα με την προφυλάκιση του ζεύγους Παπαντωνίου έχει προκαλέσει αμηχανία στην ΝΔ η οποία θεωρεί ότι η ατζέντα των σκανδάλων ωφελεί τον ΣΥΡΙΖΑ.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια