Ρεπορτάζ του Bloomberg αποκαλύπτει τα αληθινά, εφιαλτικά σχέδια του Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στη διάρκεια της θητείας του ως υπουργός, πέρασε μια μεταρρύθμιση στη δημόσια διοίκηση που περιλάμβανε την απόλυση χιλιάδων κρατικών υπαλλήλων», σημειώνει το Bloomberg

Ο Μητσοτάκης έχει δείξει στο παρελθόν ότι δεν φοβάται να πάρει «δύσκολες αποφάσεις» υπογραμμίζει το Bloomberg αναφορικά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη και συνεχίζει:
«Ο πολιτικός, ο οποίος ανέλαβε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας το 2016, υπηρέτησε επίσης ως Υπουργός Μεταρρύθμισης της Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στην κυβέρνηση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, προχώρησε σε μια αναμόρφωση της δημόσιας διοίκησης, η οποία περιελάμβανε την απόλυση χιλιάδων κρατικών υπαλλήλων», γράφει συγκεκριμένα το διεθνές πρακτορείο.

Στις δηλώσεις του στο Bloomberg, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζει το Ελληνικό «την πιο εμβληματική επένδυση στη χώρα», ενώ «δεσμεύεται» και για την επένδυση στις Σκουριές επισημαίνοντας πως οι άδειες στην καναδική εταιρεία «θα εκδοθούν μέσα στον πρώτο μήνα» από την αλλαγή κυβέρνησης.

Δεν παραλείπει δε, να υποσχεθεί «ένα νέο και σταθερό φορολογικό σύστημα το οποίο θα στοχεύει στην προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία νέων και πολλών θέσεων απασχόλησης» - αν και το ιστορικό του δεν τον βοηθάει...

Σε ερώτηση, τέλος, για το αν η Ελλάδα κινδυνεύει με ένα νέο πρόγραμμα, ο ίδιος δηλώνει ότι θεωρεί αδιανόητη μια τέτοια εξέλιξη και ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου η χώρα μας να μην ξαναδοκιμαστεί ποτέ από ένα νέο μνημόνιο.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μπορει να δοκιμασει ωστοσο ενα πιτογυρο με απολυσεις,πεινα,και πολλα πολλα μνημοσυνα..ααα και με sos πολυ sos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή