Η υπόθεση #Novartis μόλις ξεκίνησε - Οι τσιρίδες του #Άδωνι και τα 5.000.000 ευρώ
Πέντε εκατομμύρια ευρώ προτίθεται να διεκδικήσει ως αποζημίωση από τη Novartis ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», εφόσον η εταιρεία δεν δηλώσει επισήμως ότι δεν τον έχει δωροδοκήσει.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποστέλλει εντός της εβδομάδος το σχετικό εξώδικο στη Novartis και αναμένεται να ακολουθήσει, αναλόγως και των απαντήσεων, η αγωγή.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, είχε στο ταξίδι του την περασμένη εβδομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες συνάντηση με σημαντικό αμερικάνο νομικό ελληνικής καταγωγής για την υπόθεση. Συμφωνήθηκε να υπάρξουν μηνύσεις και αγωγές στην αμερικανική δικαιοσύνη, που είναι ιδιαίτερα αυστηρή και επιδικάζει υψηλές αποζημιώσεις, όσων τον έχουν εμπλέξει στο σκάνδαλο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μάλιστα, είχε επαφές και με τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις τους για την υποβολή κοινής αγωγής στην αμερικανική δικαιοσύνη ώστε να μοιραστούν από κοινού και τα υψηλά έξοδα.

Η υπόθεση Novartis, βλέπετε, μόλις ξεκινά...

news247.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια