Αυστρία: Ένοπλη Επίθεση Σε Εκκλησία!! Μαχαίρωναν Πιστούς Για Ώρες!!
Θρασύτατη επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι σε εκκλησία στη Βιέννη, με άγνωστο αριθμό δραστών να επιτίθεται με μαχαίρια σε πιστούς και μοναχούς και να τραυματίζει τουλάχιστον 8 εξ αυτών, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.


Οι πληροφορίες από την Αυστρία κάνουν λόγο για έως και 15 τραυματίες, χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό διήρκεσε για «ώρες», και σχεδόν τρεις ώρες αφότου ξεκίνησε εντοπίστηκαν δεμένοι και κατά περιπτώσεις τραυματισμένοι άνθρωποι.


Πάντως, η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο της τρομοκρατίας, ενώ αναφέρει πως επισήμως το κίνητρο της επίθεσης είναι ασαφές, ωστόσο σημειώνει πως τουλάχιστον ένας από τους δράστες φέρεται να απαίτησε χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Σε νεότερη ενημέρωσή της, η αστυνομία της Βιέννης αναφέρει ότι η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη και οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς είναι πιθανό να υπάρχουν ακόμα στο κτίριο είτε κακοποιοί, είτε θύματα.

Νωρίτερα σήμερα ο καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου στη Βιέννη εκκενώθηκε για περίπου μια ώρα έπειτα από απειλή για τοποθέτηση βόμβας. Δεν εντοπίστηκαν εκρηκτικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια