Το μαύρο παρελθόν του στελέχους της Ν.Δ. που υποκινεί σε εκστρατεία εκφοβισμού

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΥΓΗΣ που αποκάλυψε την εκστρατεία εκφοβισμού που έχει ξεκινήσει από εχθές το βράδυ, στέλεχος μεγάλης νομαρχιακής οργάνωσης της Ν.Δ. που ζητά από τους παραλήπτες να απειλούν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ
ώστε να μην στηρίξουν την συμφωνία είναι πρώην αστυνομικός που προσελήφθη επί χούντας και εκδιώχθηκε στην μεταπολίτευση, ενώ ο πατέρας του ειχε διοριστεί νομάρχης από την δικτατορία..

Να σημειωθεί ότι τα απειλητικά αυτά μηνύματα προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, η οποία παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ευάγγελο Ιωαννίδη, τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να διακριβωθεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παρακίνησης σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων.

Να σημειωθεί ότι με νεότερη ανάρτησή του το στέλεχος της Ν.Δ., μετά και την πολιτική κάλυψη που του παρείχε ο Β' αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, Κ. Κυρανάκης, υπερασπίζεται την υποκίνηση σε εκστρατεία εκφοβισμού των βουλευτών των ΑΝΕΛ. Το γεγονός είχε στηλιτεύσει το Μέγαρο Μαξίμου που τονίζει ότι η επιχείρηση τρομοκράτησης βουλευτών, ήταν σε πλήρη γνώση και καθοδήγηση Μητσοτάκη.

Συντάκτης: avgi.gr


#ΑΝΕΛ #ΝΔ #εκφοβισμος #συμφωνια_πρεσπων #εκστρατεια

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια