Γ.Παπανδρέου: «Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη ΝΔ γιατί δεν έχει αναγνωρίσει τα λάθη της»

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να συνεργάζεται με το ΣΥΡΙΖΑ έβαλε με δηλώσεις του ο Γιώργος Παπανδρέου.

Αφήνοντας σαφείς αιχμές και για την περίοδο της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και το ρόλο της στην χρεοκοπία της χώρα δήλωσε οτι «αυτοί που μας έλεγαν παλαιοτέρα γερμανοτσολιάδες και Πινοσετ τώρα μας θεωρούν πολύφερνες νύφες, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για τις ψήφους εν όψει εκλογών».
Ωστόσο, ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίστηκε ανοιχτός στο διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετά τις εκλογές που όπως σημείωσε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ και για τη στάση που κράτησε απέναντι στη διακυβέρνηση Καρμανλή, λέγοντας ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου πρέπει αξιολογήσει τα λάθη του, να κάνει την αυτοκριτική του γιατί συγκάλυψε τον καραμανλισμό, καθώς είχε προσωπική συνεργασία με τον κ Παυλόπουλο και τον κ. Καμμένο.

Για τη ΝΔ δήλωσε ότι δε βλέπει πως έχουν αναγνωρίσει τα λάθη τους, προσπαθούν να προστατέψουν τον πρώην ηγέτη τους και ο ίδιος δεν τους έχει καμία εμπιστοσύνη γιατί δεν έχει τη θετική εμπειρία από τη διακυβέρνηση Σαμαρά. Ανακοίνωσε πως στις εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια