Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο! Απαγορεύεται και το σούβλισμα – Φέτος το αρνί μόνο στο φούρνοΤο ξέραμε πως αυτό το Πάσχα θα είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα. Η Κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί να κρατήσει τους Ελληνες στα σπίτια τους και ένα από τα μέτρα που αποφασίστηκε είναι να ...κοπεί και το σούβλισμα του αρνιού. Το επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας και θα ανακοινωθεί σύντομα και επίσημα με… νόμο.

Τα μέτρα θα αυξηθούν και θεωρείται σίγουρο πως η αστυνόμευση θα ενταθεί ώστε να μην πάει κανένας στο χωριό του. Τα διόδια θα κλείσουν, στα καράβια θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος, αλλά και αυτοί που θα μείνουν σπίτι δεν θα βγουν στις αυλές να ψήσουν τον οβελία.

Ναι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, το ότι δεν θα σουβλίσουμε αρνάκι έξω. Θα υπάρξει απαγόρευση ώστε να μην διοργανωθούν μπαρμπεκιού στις αυλές, στα μπαλκόνια και τις πιλοτές. Μόνο στο φούρνο το αρνί. Όχι σούβλες…
Και φυσικά όχι μεγάλα οικογενειακά τραπέζια με ανθρώπους εκτός σπιτιού. Την ημέρα του Πάσχα ολόκληρη η δύναμη της ΕΛ.ΑΣ θα είναι στους δρόμους και τις γειτονιές για να.. μπλοκάρει τις μετακινήσεις συγγενών και φίλων.
«Αυτό το Πάσχα είναι διαφορετικό, δεν θα πάμε στα χωριά μας, δεν θα ψήσουμε αρνί στην αυλή, δεν θα πάμε στην Εκκλησία, θα γιορτάσουμε με την πίστη μέσα μας γιατί δεν πρέπει να επιτρέψουμε μια στιγμιαία επιπολαιότητα να χάσουμε έναν άνθρωπο που αγαπάμε», τόνισε στον ΑΝΤ1 πριν από λίγο ο κ. Πέτσας και συνέχισε:
«Θέλουμε να αποφύγουμε τον συνωστισμό. Ας μη γελιόμαστε μεταξύ μας, είναι ένα σημείο που μαζεύεται κόσμος. Όχι στο σούβλισμα του αρνιού. Φέτος να το ψήσουν στο φούρνο να μην μαζευτούν όπως συνήθως».
newsbreak

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια