Μας κρύβουν κάτι ? “Φίμωτρο” και στους εργαζόμενους στο “Αττικό” με εντολή της διοίκησης: Επιβάλει λογοκρισία στις ανακοινώσεις στα ΜΜΕΜας κρύβουν κάτι ? 
“Φίμωτρο” και στους εργαζόμενους στο “Αττικό” με εντολή της διοίκησης: Επιβάλει λογοκρισία στις ανακοινώσεις στα ΜΜΕ
Μετά τις αντίστοιχες απαγορεύσεις από τις διοικήσεις των νοσοκομείων “Ευαγγελισμός” και “Λαϊκό”, ήρθε και η σειρά της διοίκησης του “Αττικόν” να βάλει “κόφτη” στα όσα λένε και καταγγέλλουν οι εργαζόμενοί του.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τις προηγούμενες, η ανακοίνωση της διοίκησης στο «Αττικόν» επιχειρεί να φιμώσει την ελευθερία έκφρασης των εργαζομένων προκειμένου, όπως διατείνεται, να διαφυλαχθεί η… αντικειμενικότερη παρουσίαση του νοσοκομείου.
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «όπως είναι γνωστό οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αντικειμενικότερη παρουσίαση του Νοσοκομείου μας και να αναδείξουμε την υπέρμετρη αυτοθυσία και κοπιώδη προσπάθεια των στελεχών του, ώστε να αναδεικνύεται η συλλογική προσπάθεια των διεπιστημονικών τομέων και των υπηρεσιών του νοσοκομείου μας».
Και καταλήγει λέγοντας πως δεν αρκεί να ενημερώσουν για την πρόθεσή τους να μιλήσουν στα Μέσα Ενημέρωσης αλλά να λάβουν και έγκριση: «Για τον λόγο αυτό, σας γνωρίζουμε ότι καλό θα είναι, όπως, οποιεσδήποτε ανακοινώσεις προς τα ΜΜΕ για θέματα του Νοσοκομείου, να πραγματοποιούνται μετά από ενημέρωση και έγκριση της Διοίκησης».
Το έγγραφο έχει ημερομηνία 6 Απριλίου και απευθύνεται στους διευθυντές και προϊσταμένους όλων των υπηρεσιών.
Και αυτή η ανακοίνωση, όπως και οι αντίστοιχες από «Ευαγγελισμό» και «Λαϊκό», εναρμονίζεται πλήρως με τις επιταγές της κυβέρνησης. Να θυμίσουμε πως το ίδιο είχε επιβάλει και στο υπουργείο Πολιτισμού λίγο καιρό νωρίτερα… Όχι τίποτα άλλο, μην ξεχνιόμαστε δηλαδή…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

πηγή: documentonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια