Στην Κυψέλη με την πλέμπα κολλάει, στην Ομόνοια με το Μητσοτακέικο όχι

Μας προκαλούν και το επιτρέπουμε. Καθημερινά ακούμε από φοβέρες μέχρι ακριβοπληρωμένες προτροπές να μη συνωστιζόμαστε γιατί αυτό είναι μια “υγειονομική βόμβα”. Μάλιστα τα κανάλια, σε ρόλο ρουφιάνου, έδειχναν τις σχετικές εικόνες από τις πλατείες κι ακολουθούσαν οι επεμβάσεις των ΜΑΤ. Χθες βράδυ όμως τα κανάλια γιόρταζαν, επειδή γι αυτό χρυσοπληρώνονται.

Έτσι τελικά καταλαβαίνουμε ότι ο κορονοϊός είναι πολύ επιλεκτικός. Δεν πηγαίνει σε όποια πλατεία να ‘ναι. Για παράδειγμα, πάει στην Κυψέλη, την Αγία Παρασκευή και σε άλλες πλατείες, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να μας προστατεύσει με τα ΜΑΤ και τον καημένο τον Χαρδαλιά, να μας δείχνει το δάκτυλο.

Αλλά δεν πάει, όπως χθες βράδυ, στην πλατεία Ομονοίας. Επειδή εκεί ήταν το Μητσοτακέικο. Κι ως γνωστόν, ο κορονοϊός δεν κολλάει όπου βρίσκεται ένας Μητσοτάκης ή κάποιος συγγενής, όπως ο ανιψιός Μπακογιάννης. Στην περίπτωση αυτή τα κανάλια γιορτάζουν μαζί με την οικογένεια.

Ε, τα κανάλι δεν χρυσοπληρώθηκαν για να λένε και την πραγματικότητα, μην είστε τόσο λαϊκιστές!

Αν αναρωτιέστε γιατί οι Μητσοτάκηδες κι οι Μπακογιάννηδες κάνουν ό,τι γουστάρουν και λογαριασμό δεν δίνουν ούτε τους ζητάει κανείς, είναι γιατί μπορούν. Κι όσο μπορούν θα το κάνουν. Όσο τους το επιτρέπουμε, δηλαδή.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, νύχτα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια