AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Αυτά είναι τα παγκάκια του «Μεγάλου Περιπάτου» που κοστίζουν 5.700 ευρώ (pics)Άγχος, ταλαιπωρία, ένταση, μποτιλιαρίσματα, καθυστερήσεις, πολλοί κώνοι, βαμμένη άσφαλτος, κάποια ποδήλατα και ένα έργο που θα ολοκληρωθεί σε μερικούς μήνες έχει ήδη μπει στη μαύρη λίστα πολλών Αθηναίων που είδαν...
το κέντρο της πόλης να κόβεται στα δυο για το μεγαλόπνοο σχέδιο του «Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας».

Μέσα σε όλα υπήρξε και η ανακοίνωση του κόστους των έργων ανάπλασης που συνυπογράφουν αποφάσεις του Δήμου, παλιών αποφάσεων του Δ.Δ. και μία Κ.Υ.Α. Το συνολικό κόστος θα φτάσει το 1.108.165,80 ευρώ και θα περιλαμβάνει ζαρντινιέρες, θάμνους, παγκάκια, καλλωπιστικά δέντρα και άλλα οπτικά υπερθεάματα.
Αυτό που σχολιάστηκε περισσότερο τις προηγούμενες ημέρες είναι κάποια από τα παγκάκια της νέας διαδρομής αυτής, τα οποία κοστολογούνται 5.700 ευρώ το κομμάτι, ενώ επίσης υψηλό κόστος έχουν κάποιες από τις ζαρντινιέρες που θα μπουν και θα κοστίζουν 4.000 το κομμάτι.
Το Menshouse έψαξε και βρήκε τα πανάκριβα αυτά τεμάχια, τα παγκάκια αυτά που πλησιάζουν σε κόστος τα 6 χιλιάρικα και σας τα παρουσιάζει. Όλα τους αξίζουν τα λεφτά τους μέχρι τελευταίο σεντ και θα αλλάξουν τη ζωή του Αθηναίου προς το καλύτερο.Χρυσά παγκάκια από τη συλλογή του Ριχάρδου, του βασιλιά των «Αγοράζω Χρυσό», στα οποία αρκετές φορές θα κάνει γκεστ εμφανίσεις ο ίδιος ο βασιλιάς. 5.700 ευρώ αν εμφάνιση δεν είναι τίποτα, τσάμπα αγοράστηκαν.


Επίχρυσα παγκάκια σε σχήμα χεριών, των χεριών του Δημάρχου της καρδιάς των Αθηναίων, του Κώστα Μπακογιάννη. Έτσι κάθε φορά που κάθεται ένας Αθηναίος και σκέφτεται το κόστος στα δημοτικά τέλη θα νιώθει ότι του πιάνει τα οπίσθια η δημοτική αρχή.


Τα ακριβά αυτά παγκάκια θα είναι 3 σε 1 οπότε λογική η τσιμπημένη τους τιμούλα. Θα έχουν για βάση δύο ποδήλατα, στο κέντρο ένα παγκάκι τριθέσιο και στις άκρες δύο δεντράκια. Και άσκηση και χαλάρωση και πράσινη ανάπτυξη. Ούτε στη Δανία τέτοια κατασκευή.


Κάποια παγκάκια θα έχουν σχήμα ξαπλώστρας της Μυκόνου, ενώ από πάνω τους θα υπάρχουν μεγάλα πάνελ που θα δείχνουν την παραλία του Nammos και τον Αντώνη Ρέμο σε φωτογραφία συναυλία τους. Οι Αθηναίοι θα νιώθουν πιο κοσμοπολίτες από ποτέ.


Τα πανάκριβα παγκάκια με τις πέργκολες θα έχουν φρέσκο χαβιάρι, παγωμένη σαμπάνια Α’ ποιότητας και στρωμένα χειροποίητα περσικά χαλιά από τη συλλογή της κας Μοιραράκη. 5.700 ευρώ είναι εξευτελιστική για τέτοια χλιδή και τέτοιες παροχές.


Παγκάκια με γκεστ σταρς διάφορους χολιγουντιανούς αστέρες θα στηθούν απέναντι από το πανεπιστήμιο. Φυσικά πρώτος από όλους θα είναι ο Έλληνας πια Τομ Χανκς ο οποίος θα ξαναπαίξει για τους Αθηναίους την περίφημη σκηνή από το οσκαρικό Φόρεστ Γκαμπ. Φυσικά θα υπάρχουν κόκκινα χαλιά στις διαβάσεις των φαναριών ενώ μία μεγάλη πινακίδα με τη λέξη HOLLYWOOD θα εγκατασταθεί στη στέγη του Πανεπιστημίου, απέναντι ακριβώς από τα παγκάκια.


Ένα τεράστιο πάνελ θα στηθεί στη μέση του δρόμου και θα είναι ορατό από όλους όσους κάτσουν στα παγκάκια αυτά για να θυμούνται και να θαυμάζουν πάντα τους ευεργέτες της πόλης, της χώρας, της νότιας Ευρώπης γενικότερα.
https://menshouse.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια