ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ; Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ πήγε στο "Δελφινάριο" που δεν έπεφτε καρφίτσα από τον κόσμο...(pics)Lila St Kaloskami θυμωμένη.
Ω ναι!!!! Είναι ο ίδιος κύριος που πριν από λίγες ώρες μας "μάλωνε" που δεν κρατάμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας και αυτή την ώρα βγάζει φωτο με τους ...θαυμαστές του στο Δελφινάριο...όλος δικός σας....!!!!

Δεν ξέρω ποιος δουλεύει ποιον τελικά... Μαντέψτε που βρίσκεται αυτή την στιγμή ο Χαρδαλιας και κάτω από ποιες συνθήκες... Να το πάρει το ποτάμι; Στο Δελφινάριο και μέσα δεν "πέφτει" 📍καρφίτσα από τον κοσμο... Μα αν δεν κάνω λάθος πριν από λίγες ώρες ο ίδιος κάτι έλεγε για μέτρα προστασίας... Μήπως κάτι εγώ δεν άκουσα καλά;;;
Δεν ξέρω ποιος δουλεύει ποιον τελικά... Μαντέψτε που βρίσκεται αυτή την στιγμή ο Χαρδαλιας και κάτω από ποιες συνθήκες... Να το πάρει το ποτάμι? Στο Δελφινάριο και μέσα δεν "πέφτει" 📍καρφίτσα από τον κοσμο... Μα αν δεν κάνω λάθος πριν από λίγες ώρες ο ίδιος κάτι έλεγε για μέτρα προστασίας... Μήπως κάτι εγώ δεν άκουσα καλά????


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια