Σκάνδαλο με χρήματα του ελληνικού λαού που τσεπώνει η γυναίκα του ΜπογδάνουΤην ώρα που η κρατική ενίσχυση για τον Τύπο έχει γίνει όνειρο θερινής νυκτός και η διαφήμιση - για τα μέσα που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση- παραμένει σχεδόν ανύπαρκτη, κάποια ΜΜΕ, έχουν βρει το μήνα που θρέφει τους έντεκα, καθώς συνεχίζεται η εισροή κρατικού χρήματος στα ταμεία τους

Ο λόγος για την ιστοσελίδα meaculpa.gr, καθώς εξακολουθεί να εισρέει χρήμα από το δημόσιο κορβανά- μέσω διαφήμισης. Βασικός μέτοχος της συγκεκριμένης ιστοσελίδας σε ποσοστό 90% είναι η Ελένη Καρβελά, σύζυγος του βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Το σάιτ, όπως αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών», λάμβανε 6.000 ευρώ από τη ΔΕΗ, ενώ το τελευταίο διάστημα στην πρώτη σελίδα του φιγουράρει διαφήμιση μιας άλλης ΔΕΚΟ, της ΔΕΠΑ.

Η ΝΔ είναι πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη

«Για ακόμη μια φορά, η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωση του.

«Για να μην είναι νομικά εκτεθειμένος ο κ. Μπογδάνος θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς, που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και τον χρόνο οι οποίες αυτές έγιναν, κατά το διάστημα της βουλευτικής θητείας του.

Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο», επισημαίνει η Κουμουνδούρου.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Την ώρα που η πλειοψηφία των ΜΜΕ αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους, όπως αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπογδάνου, και εν συνέχεια της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία.


Για να μην είναι νομικά εκτεθειμένος ο κ. Μπογδάνος θα πρέπει να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς, που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και τον χρόνο οι οποίες αυτές έγιναν, κατά το διάστημα της βουλευτικής θητείας του.

Περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο.

Για ακόμη μια φορά, η ΝΔ είναι τουλάχιστον πολιτικά και ηθικά εκτεθειμένη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια