Eξωδικο χιλιάδων Ελλήνων στον Κικίλια για την βεβαίωση εμβολιασμού & μητρώο


Αλλη μια κίνηση κατα των Παρανοικών-Ψυχοπαθών που εκτελουν εντολές Μείωσης του πληθυσμού και πλήρους ελέγχου μας με πρόφαση τον Κορωνοιό κανει ο γνωστός αγωνιστής Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης..Μπορείτε να υπορράψετε το Εξώδικο αυτο στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Nίκος Αντωνιάδης:ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ :ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΙΚΙΛΙΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ :Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ :

ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ,ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ,ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ
“Σας δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εξουσιάσει το σώμα το δικό μας και των παιδιών μας. Η απόφαση του εμβολιασμού μας ή μη συνιστά εκ του Συντάγματος αποκλειστικό δικαίωμα και επιλογή μας, και κανενός τρίτου”
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ
Με επιφύλαξη δικαιωμάτων
Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Αθηνών, οδός Πιπεροπούλου & Ματρώζου 2.
ΑΤΟΜΙΚΩΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ … (…) ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
που μου έχουν παράσχει τη σχετική εξουσιοδότηση, δια της συμμετοχής τους στη σχετική πρόσκλησή μου στη σελίδα μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”.
ΠΡΟΣ
Βασίλειο Κικίλια, Υπουργό Υγείας, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.
________________________________________
Όπως γνωρίζετε, την 26.8.2020 επιδόθηκε στη Βουλή των Ελλήνων εξώδικο αίτημα του και εδώ πρώτου αιτούντος, ατομικώς και για λογαριασμό τριάντα χιλιάδων (30.000) Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών, για την κατάργηση των αντισυνταγματικών διατάξεων των νόμων 4675/2020 & 4682/2020, οι οποίοι προβλέπουν, μεταξύ άλλων, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των Ελλήνων.
Καίτοι το αίτημα δεν έγινε τύποις δεκτό, στην πράξη έχετε εσείς ο ίδιος δημοσίως διακηρύξει την αντισυνταγματικότητα των ανωτέρω διατάξεων και έχετε βεβαιώσει τον ελληνικό λαό ότι δεν θα τις εφαρμόσετε.
Πλην όμως, την 30.10.2020 υπογράψατε την υπ’ αριθμ. οικ. 6677/2020 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Β΄ 4792/30.10.2020), με την οποία συστήθηκε το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμού.
Σύμφωνα με το άρθρο 1 περ. (η) της ως άνω Απόφασης, προβλέπεται η παραγωγή βεβαίωσης διενέργειας εμβολιασμών, στις περιπτώσεις που αυτή απαιτείται για συγκεκριμένες νόμιμες χρήσεις (όπως για την εγγραφή σε σχολική μονάδα, για ταξίδι σε χώρα με συγκεκριμένες υποχρεώσεις εμβολιασμού, κ.λπ.).
Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η πρόβλεψη αυτή καθιστά στην πράξη τον εμβολιασμό απολύτως υποχρεωτικό, αφού χωρίς αυτόν δεν θα παράγεται η ως άνω βεβαίωση, άνευ της οποίας δεν θα είναι δυνατή η διατήρηση της ιδιότητάς μας ως ενεργών πολιτών. Κατά την έκφραση του συναδέλφου σας βουλευτή Μαγνησίας, κ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια, όσοι δεν εμβολιαστούμε, με τις “απαγορεύσεις που θα μπουν θα πάρουμε τα βουνά”.
Τα παραδείγματα της εγγραφής των παιδιών μας σε σχολικές μονάδες και του ταξιδιού σε χώρα με συγκεκριμένες υποχρεώσεις εμβολιασμού, παρατίθενται όλως ενδεικτικώς, η δε παράθεση της σύντμησης “κ.λπ.” (και λοιπά), δεν αφήνει την ελαχίστη αμφιβολία επ’ αυτού.
Ως εκ τούτου, και με βάση και τη δική σας παραδοχή περί της ούτως άλλως αυτονόητης και αυταπόδεικτης αντισυνταγματικότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού, συνιστά μονόδρομο για σας η ανάκληση της ανωτέρω για τον ίδιο λόγο αντισυνταγματικής Υπουργικής Απόφασης.
Σας δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εξουσιάσει το σώμα το δικό μας και των παιδιών μας. Η απόφαση του εμβολιασμού μας ή μη συνιστά εκ του Συντάγματος αποκλειστικό δικαίωμα και επιλογή μας, και κανενός τρίτου.
ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ
και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας
ΑΙΤΟΥΜΕΘΑ
Την άμεση ανάκληση της υπ’ αριθμ. οικ. 6677/2020 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β΄ 4792/30.10.2020), με την οποία συστήθηκε το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμού.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο αριθμός των …χιλιάδων πολιτών που παρείχαν εξουσιοδότηση στον υπογράφοντα, σε μία και μόνο σελίδα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”, να επιδώσει το παρόν σε σας, παραπέμπει σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό, εκατοντάδων χιλιάδων αν όχι εκατομμυρίων πολιτών, ώστε η ευθύνη σας είναι βαριά και ιστορική.
Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει το παρόν στον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κικίλια, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17, μετά της αναφερομένης στο κείμενο του παρόντος ανάρτησης στο Facebook, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.
Αθήνα, … 2020
Οι Εξωδίκως Αιτούντες
Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών
Ατομικώς και ως Πληρεξούσιος Δικηγόρος
… χιλιάδων (…000) Ελληνίδων και Ελλήνων Πολιτών που μου έχουν παράσχει τη σχετική εξουσιοδότηση
https://www.facebook.com/profile.php?id=100034437944878
το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια