Κάποιοι θα πανε φυλακή εγκληματήσαν εναντίον του λαού ...“Είχαμε ζητήσει lockdown από τις 22 Οκτωβρίου, δεν μας άκουσαν” αποκαλύπτει ο δήμαρχος Πυλαίας
Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης αποκάλυψε στη Βεργίνα Τηλεόραση ότι υπήρχε πρόταση για lockdown για τις αργίες της 26ης Οκτωβρίου, αλλά η κυβέρνηση δεν την άκουσε.

Ο Ιγν. Καϊτεζίδης μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση ανέφερε ότι τελευταία φορά που ζητήθηκε η άποψη των αυτοδιοικητικών ήταν στην κρίσιμη σύσκεψη στις 22 Οκτωβρίου όπου εκεί ομόφωνα εισηγήθηκαν «να προχωρήσουμε άμεσα σε lockdown, να απαγορευτεί η μετακίνηση των πολιτών το τριήμερο και να μη γίνουν εκδηλώσεις. Ίσως να μην ερχόταν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν εισακούστηκαν οι εισηγήσεις μας».


«Αυτό που θέσαμε μετ’ επιτάσεως στον κ. Χαρδαλιά, μαζί με τον Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, είναι η έλλειψη ενημέρωσής μας. Παρακαλούσαμε και παρακαλούμε να μας ενημερώσουν για τα κρούσματα, τα περιστατικά που υπάρχουν στους δήμους μας» είπε ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τονίζοντας ότι δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας.

Παράλληλα υποστήριξε ότι εάν γνώριζαν τα στοιχεία που έχει η πολιτική προστασία στην ευχέρειά της-πρόκειται όπως είπε, για αξιοζήλευτο αρχείο των περιστατικών ανά δήμο και ομαδοποίησης των περιστατικών ανά περιοχή, τότε οι δήμαρχοι θα μπορούσαν να παρέμβουν με στοχευμένες δράσεις, όπως η αυστηροποίηση των ελέγχων σε γειτονιές, η καθαριότητα κ.α.

το 
διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια