Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας:Οι ταξιδιώτες χωρις βεβαίωση εμβολιασμού…Διασυρμός Μητσοτάκη.Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απορρίπτει την πρόταση Μητσοτάκη για πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους ταξιδιώτες.

Συγκεκριμένα η επιτροπή έκτακτης ανάγκης του Παγκόσμιου οργανισμού υγείας συνιστά στις χώρες να μην απαιτούν αποδείξεις εμβολιασμού από εισερχόμενους ταξιδιώτες.

Μάλιστα καλεί τις Χώρες μέλη του, να εφαρμόσουν συντονισμένα, τεκμηριωμένα μέτρα για ασφαλή ταξίδια σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές που έχουν προταθεί.

Άλλο ένα ΧΑΣΤΟΥΚΙ εφαγε ο Παρανοϊκός με την ΣΥΡΙΓΓΑ  Εχει αποδειχθεί Γερμανοτσολιάς. Δέχθηκε την πρόταση της Μερκελ και πηρε το ρόλο του Λαγου για το Πιστοποιητικό. 
Έτσι τον Χαστουκίζουν ο ενας μετα τον άλλο..

Το κομμα της ΝΔ και τα Κομματόσκυλα του ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ την Χωρα καθε ήμερα και μαζί τους Έλληνες που δέχονται ολες αυτές τις αντισυνταγματικές επιβολές και αφαίρεση των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων τους..Εκτελεί το πρόγραμμα Εξόντωσης των Πολιτων με πληρη ελεγχο κατι που το ΕΣΤΗΣΑΝ και δημοσιεύτηκε πριν εφαρμοστεί. Τα Θανατικά εμβόλια της ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ σκοτώνουν και βγάζουν χιλιάδες ανίκανους απο τις παρενέργειες τους απο την πρώτη δοση και δεν τολμάνε να σταματήσουν τη μείωση πληθυσμού…

Αντι για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Μητσοτάκη βλέπουμε την ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ!! Και ο διασυρμός του συνεχιζεται ..Οι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ομως δεν σταματούν την Γενοκτονία..

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια