Κούλης: Καλημέρα Κοροΐδα….
Είναι αυτος Πρωθυπουργός με ευθύνη? Την ώρα που οι πολίτες καλούνται να τηρήσουν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού στήνουν τρικούβερτο γλέντι με οφθαλμοφανή συνωστισμό, κατά παράβαση των υγειονομικών κανόνων στην Ικαρία.

Όταν οι Έλληνες δέχονται πρόστιμα όταν βάλλονται για τα πάντα και ο Πρωθυπουργός τρώει και γλεντάει με αλλους 50 ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ και τόσο αναίσχυντα το δούλεμα και η ΑΠΑΤΗ φωνάζει απο χιλιόμετρα!!!

Απαγορεύει την εστίαση και τα μπάρ…Απαγορεύει στη Ταβέρνα 6 ατομα γιατί κολλάει ο ιός αλλα στο Μπαλκόνι με 50 ατομα δικα του δεν κολλάει..Κλείνει τους Έλληνες απο τις εξη το απόγευμα πριν τις κοτες στερεί ολα τα Δημοκρατικά μας δικαιωματα..εκτελώντας εντολές ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ των πολιτών της Οικονομίας των μικρομεσαίων και μείωσης πληθυσμού….


Το ΔΟΥΛΕΜΑ συνεχίζεται θεωρώντας οτι οι Ελληνες ειναι ΖΩΑ στη Φάρμα του και οποτε γουστάρει μας κλείνει και οποτε γουστάρει μας αφηνει με περιοριστικά μέτρα…


Και ολα αυτα με πρόσχημα εναν ιο με μηδενική θνησιμότητα και με προαναγγελία της συνομωσίας κατα των πολιτων στις λέσχες τους και στις συναντήσεις τους με τα Παρανοικά Ναζίδια και τους Ψυχοπαθείς του Πλανήτη.

Τι μας λέει ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!

Απο την Ικαρια αρχισε η Αντίστροφη μέτρηση της πτώσης του και του Πολιτικού Συστήματος που σιωπά σε αυτη την ΕΠΙΘΕΣΗ που δέχονται οι Ελληνες…

Το video με τα γιουχαισματα που δεν μετέδωσαν τα Πληρωμένα Μεσα εξαπάτησης ειναι η αρχή απο ενα κοσμο που Τρομοκρατεί ΒΙΑΖΕΙ με την ΧΟΥΝΤΙΚΗ – ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορά του….

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη


το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια