Άρης Πορτοσάλτε / Καλεί την κυβέρνηση να καταπνίξει τη σημερινή συγκέντρωση μαθητών, φοιτητώνΟ δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ με ανάρτησή του στο twitter ζητά σαφέστατα να καταπνιγεί το σημερινό προγραμματισμένο συλλαλητήριο κατά του νόμου Κεραμέως


Επικαλούμενος την οργή των ψηφοφόρων του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για το τρίτο lockdown, ζητά σαφέστατα την διάλυση και καταστολή του σημερινού πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου που έχει προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι.

Σαφέστατα επίσης λέει ότι η στάση που θα τηρήσει η κυβέρνηση απέναντι στη συγκέντρωση μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνουν οι ψηφοφόροι του Κ. Μητσοτάκη στην κυβέρνηση.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter:
«Οργισμένοι υποστηρικτές ΝΔ-ψηφοφόροι Μητσοτάκη από τις ανακοινώσεις.
Έχουν την άποψη ότι ΔΕΝ εφαρμόστηκαν αυστηρά τα μέτρα, ώστε να μην οδηγηθούμε στο έσχατο κλείσιμο.
Την Τετάρτη 10/2 προγραμματίζεται ένα ακόμη συλλαλητήριο για τα ΑΕΙ.
Δίνουν τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση..».


Υπενθυμίζεται ότι η συγκέντρωση μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως για τα Πανεπιστήμια θα γίνει στη 1 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Τις κινητοποιήσεις στηρίζει η ΑΔΕΔΥ καθώς και οι ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, που έχουν κηρύξει και τρίωρες στάσεις εργασίας. Απεργιακές κινητοποιήσεις γίνονται και από συλλόγους μελών ΔΕΠ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια