Ιωάννα Μάνδρου: «Τα παιδιά δεν είχαν γονείς;» - Σάλος με σχόλιο της


Αίσθηση προκάλεσαν στα social media τα σχόλια της Ιωάννας Μάνδρου, που έθεσε ζήτημα ευθύνης των γονιών των παιδιών που φέρεται ότι κακοποιήθηκαν στην υπόθεση Λιγνάδη
Σάλο έχουν προκαλέσει τα σχόλια της Ιωάννας Μάνδρου για την υπόθεση Λιγνάδη, καθώς η δημοσιογράφος καταλόγισε ευθύνες στους γονείς των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα βιασμού. Με σχόλιό της στον ΣΚΑΪ, η δημοσιογράφος αναρωτήθηκε αν τα παιδιά, που φέρονται να κακοποιήθηκαν, «είχαν γονείς». Όπως εύκολα θα μπορούσε να μαντέψει κανείς, τα σχόλιά της προκάλεσαν πανικό στα social media.

«Tα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα και πατέρα δεν είχανε;», ήταν τα λόγια της Ιωάννας Μάνδρου.

Μάλιστα, μετά την επισήμανση άλλων δημοσιογράφων στο τηλεοπτικό πάνελ ότι τα περισσότερα παιδιά ήταν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, η Ιωάννα Μάνδρου σχολίασε: «Όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν είναι καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού». 

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια