Ο Κοντοζαμάνης ανέστειλε το 80% των χειρουργείων στην Αττική, αλλά ο Κικίλιας δεν ανέφερε τίποτα στη χθεσινή ενημέρωση!
Ο υπουργός Υγείας δεν έκανε καμία αναφορά στην κατάπτυστη οδηγία Κοντοζαμάνη προς τα νοσοκομεία της Αττικής για αναστολή των προγραμματισμένων χειρουργείων κατά 80% στην επίσημη ενημέρωση που έγινε χθες το απόγευμα για τα νέα, “έξυπνα” μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης διασποράς του κορονοϊού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τα ψώνια σε σούπερ μάρκετ έως 2 χλμ από το σπίτι μας και τη μετάβαση για άθληση με κωδικό 6 μόνο με τα πόδια και όχι με αμάξι ή μοτοσυκλέτα, μην τυχόν και μας μπουν τίποτα ιδέες για μοτοκρός στην Πάρνηθα ή σε κάποιον άλλο δρυμό.

O ΓΓ της ΟΕΝΓΕ και Νευροχειρουργός στο Γενικό της Νίκαιας, Π. Παπανικολάου, ξεμπρόστιασε τον υπουργό Υγείας που βγήκε στη χθεσινή ενημέρωση να μιλήσει για τη δραματική κατάσταση των νοσοκομείων και να ευχαριστήσει για τη συμβολή του τον ιδιωτικό τομέα, τον οποίο η κυβέρνηση αρνείται να επιτάξει στην Αττική και επιλέγει αντ’ αυτού να εντείνει τη μετατροπή του ΕΣΥ σε “σύστημα μίας νόσου” και να αφήσει αβοήθητους ασθενείς που κινδυνεύουν από παθήσεις εκτός του κορονοϊού.

Στο έγγραφο με ημερομηνία 2 Μαρτίου, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης επικαλείται την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η περιβόητη ενίσχυση του ΕΣΥ που γίνεται με δήθεν καθημερινή προσθήκη ΜΕΘ, προσλήψεις, κ.λπ. περιορίζεται στην εγκληματική αδράνεια και στη μεταφορά των υγειονομικών από το ένα νοσοκομείο και κλινική στο άλλο λες και είναι πιόνια σε παιχνίδι.

Ολόκληρη η ανάρτηση Παπανικολάου με το επίμαχο έγγραφο:

Υπουργέ @Vkikilias γιατί δεν είπες τίποτα στην TV για αυτήν εδώ την εντολή του αν. υπουργού @vkontozamanis που κοινοποιήθηκε σήμερα στα νοσοκομεία της Αττικής και που στέλνει τον κοσμάκη στον Καιάδα ; μάλλον ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝ έ ; Καλά έκανες. Κι εγώ θα ντρεπόμουν αν ήμουν στην θέση σου.


Πηγή: thefaq.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια