Κέρκυρα: Νέο μυστήριο με γιατρό που υπέστη παράλυση λίγο μετά το εμβόλιο


Στο Νοσοκομείο Κέρκυρας εισήλθε χθες 08/03/21 ο Γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος που υπέστη παραλυσία στα κάτω ακρα μετα τον δεύτερο εμβολιασμό του..

Η παραλυσία συνεχίζεται ακόμα παρα τις προσπάθειες που εγιναν.Ο Γιατρός ειχε πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Νοσοκομείο Ιωαννίνων τον ενημέρωσε ότι σε τεστ που του εγινε πριν φυγει από τα Γιάννινα βγήκε θετικό..και ότι εχει Κορονοιό παρά τον εμβολιασμό του.

Ο γιατρός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Κέρκυρας στην μονάδα Κορωνοιου.Τελικα ο διπλός εμβολιασμός του δεν προσέφερε την προστασία απο τον ιό..Κάνεις το εμβόλιο και κολλας…Επιπλέον εφερε και την παρενέργεια της παράλυσης που η Κυβέρνηση δεν θελει να την συνδέσει με τον εμβολιασμό..

Μάλιστα η μεταφορά του απο το Νοσοκομείο της Κέρκυρας προς το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και ειδικότερα μέχρι να μπει στο Φερρυ Μποουτ για Ηγουμενίτσα εγινε με το ασθενοφόρο ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟΥ και με δικηγόρο να τον εκπροσωπεί τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ολα αυτά δημιουργούν Ερωτηματικά..Για ποιό λογο να συνοδευτεί με Περιπολικό? Ο γιατρός μετα τον δεύτερο εμβολιασμό εχασε την κανονικότητα της ζωής του..Απο την μια μερα στην αλλη η ζωή του καταστράφηκε και η οικογένεια του περνά τα χειρότερα..Και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με την παραλυσία καθώς και με άλλες επιπλοκές που θα παρουσιάσει…
Η νεα εισαγωγή του δείχνει οτι η υπόθεση δεν εξελίσσεται ομαλά..

το διαβάσαμε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια